17. maj, 2015

När kommer våren?!

När kommer våren undrar vi. Effe tycker nog att det är bra som det är.
I fredags kom det lite elektriker för att kolla det bliviande köket för att lämna offert. Effe försökte göra allt för att få uppmärksamhet, hämta leksaker, skor och tillsist det som han vet tar skruv... Mattes handväska! Första elektrikern var svårflirtad varför det var lika bra att gå ut hårt med nr 2, han var allergisk men det brydde sig inte puffen om utan han skulle promt ligga på Håkans fötter.

Igår var vi hemma hos svägerskan på middag. Det är inte lätt när det bor katt i huset som man inte får gosa med tycker Effe. Istället fick han i alla fall några timmars kli av en annan snäll middagsgäst. Sen kunde man ju försöka få korv oxå vilket man inte är bortskämd med hemma. Som avslut tyckte Effe att det passade sig att ta ett varv runt huset efter katten som valt att gå ut och sen såklart ville in samtidigt som vi öppnade dörren för att lämna, inte lyckat.

Det var tur att det var mkt intryck igår för idag har det regnat och regnat. Kan inte minnas att Effe varit så seg på att vilja gå ut på morgonen tidigare. Men långpromme i regnet blev det med ett litet dopp för att tvätta bort all sand och smuts innan vi vände hemåt. Sen blev det ett litet besök hos grannen för fruktsallad. Tur att Effe är så snäll mot barn för ettåriga Astrids glädjetjut så fort hon kommer i närheten av honom går inte av för hackor och man får vara på sin vakt för hon tycker att händerna sina passar bäst i Effes ansikte, ngt varken jag eller Effe tycker är en speciellt bra ide.

Nu ska vi ta kvällspromenad och sen krypa till kojs. Nästa vecka är det dagisvecka för Effe, hoppas hans bernertjej är där!!