8. jun, 2016

Juni den 6 2016

Hej Dagboken

I helgen har jag varit hos min bonusfamilj, Pernilla, Stickan, Emil, Erik och Axel. Axel bor hos sin pappa ibland så honom träffar jag inte varje gång jag är där. Axels pappa träffar jag också ibland eftersom jag ibland är med Axel när han åker skidor, han har tagit fina foton på mig.

Hos min bonusfamilj får jag hur mycket kärlek, promenader och uppmärksamhet som helst. Emil tränar även mycket med mig. Jag tycker det är toppen speciellt nu när lillsyrran tar så mycket av mattes och husses uppmärksamhet. Jag ska tillbaks till Pernilla och Co nästa vecka för då ska matte till Stockholm och fira sin guddotter som tar studenten.

I helgen firade  dom mattes farmors som fyllde 96 år. Jag får också följa med hem till farmor Bittan men nu var det för mycket folk på kalaset denna gång.

Min lilla syster är nu 7 veckor gammal och jag håller koll på henne. Speciellt när hon ligger ute och börjar gråta, då brukar jag gå och lägga mig bredvid hennes vagn.

Idag är det 27 grader i skuggan. Då blir det jättevarmt i vårt hus. Jag längtar tills vi får våra nya markiser.  Nu verkar det komma regn och jag hör åskan. Tur min inte är rädd, det är inte jag!

Hej då!