26. jun, 2016

Midsommar

Hej hallå!

Nu är vi i Idre, ska snart åka hem. Första gången vi har varit här på nästan 6mån. Såhär lång tid har det aldrig gått sedan vi varit uppe tidigare. Är matte som varit försiktig med att åka upp, först för att det var för långt till förlossningen härifrån och sen för att Eira var för liten. Matte är lite rädd för att jag och Kasper ska ryka ihop och då tycker hon det är lättare att vänta lite.
Jag och Kasper får fortfarande inte vara på samma ställe, vi konkurrerar lite om generalmatte och tjejerna så vi gruffar lite och det tycker matte inte om. Hon vill inte att vi ryker ihop och skadar varandra.

Vi har haft det jättebra häruppe, vi har två små ekorrar som ränner runt och retas å sen alla renarna man kan skälla på, men jag bryr mig inte så mkt, dom andra hundarna skäller mer. Jag skäller bara ibland.

Dom andra hundarna är väldigt nyfikna på min lillasyster men hon är min så jag håller lite koll. Vill helst inte vara på annat våningsplan än familjen för då blir jag ledsen. Vill ju vakta min lilla.

Idag åker vi hem till vårt varma hus,,, ni anar inte vad jag längtar till att vi får markiser!

Puss och hej