28. aug, 2016

27 Augusti

Idag har  vi  varit på långpromenad hela familjen. En väg vi gått en kortare bit på tidigare men som vi nu fortsatte längre förbi Glamsarvet. Det ligger ute förresten för den nätta kostnaden av 4,2 milj. Inte mkt i jämförelse med storstan med det man får, men lite mkt pengar tycker husse och matte. Vi trivs ju så bra med vårt oxå men vilken trädgård och det där gigantiska växthuset el var det två?! Det är en gammal bergsmansgård, gigantisk fruktträdgård, äppelträden stod på långa rader. Matte blev avundsjuk då våra två äppelträd varken ger mkt frukt el fina frukter. Tänk vilken gård att vakta. Men jag gillar i och för sig inte att vara ute om inte husse eller matte är med. Jag är ju en sällskapshund, sällskapshundar vill ha sällskap. I och för sig kan jag ligga ute nästan själv, om Eira inte räknas. Gillar nämligen att ligga bredvid hennes vagn när hon sover ute. Ngn måste ju vakta henne också lixom. Så då gör jag det. Idag la jag mig hos henne efter promenaden, hon fortsatte sova jättelänge vilket husse och matte tyckte om för då kunde dom ligga i soffan och vila samtidigt som dom såg oss.

Matte blev  för övrigt sur på mig imorse. Hon gillar inte att jag väcker Eira när jag blir kelsjuk på morgonen. Imorse blev jag kelsjuk kl 05. Husse har ju jobbat fm i veckan så jag är van att vakna då. Inte tänkte väl jag på att det var helg. Jag hoppade upp i sängen och snackade lite. Först väckte jag husse och matte sen Eira. Sen blev det inget mer sova för matte eftersom Eira åt och sen vaknade för dagen. Jag och husse somna om. Kanske var  jag lite taskig mot matte. Hon är ju rätt trött nu när lillan inte sover på bra på natten längre.

Här hemma är det soligt men blåser massor. Jag gillar ju när det inte är så soligt eftersom min päls blir så varm. På vår gård blir det väl mkt sol. Visst kan jag lägga mig bakom huset. Men det vill jag inte för så har jag inte koll på dom andra.....

I eftermiddag kommer kanske tvillingarna och hälsar på. Dom gilla mig!

Puss på tassen