Loppans Blogg från 2015 och framåt

18. jun, 2019

Nu är det klart matte åker den 17 juli med Ella till Kroatsien. En månad kvar och de kommer hem den 20 juli. Jag hoppas att vi kommer bra överens. Matte är nog lite spänd över resan.

Se kortet bredvid. Det är nya syrran som är svart för att passa in i familjen

Luna är på utflykt lyckliga hon.

17. jun, 2019

Regn fast det inte ska regna! Enligt alla vädergubbar

Jag har varit hos en hundkommunikatör. Gabriella Rastad.

Hon sa helt rätta saker om mig! Matte tycker det är konstigt att hon kunde läsa av mig så bra. Matte var ganska glad när vi åkte där i från. Vi åkte hem till Fanny som också hade varit hos henne. Men Fannys matte var inte alls glad. Hon sa att det bara var strunt som Gabriella sagt. Fast jag tror ändå att min matte tyckte att hon sagt en del sanningar.

Matte planerar och planerar för att resa och hämta Pyret. Hoppas det blir av.

Snart kommer Lill matte Ella hit det längtar jag efter.

 

 

4. jun, 2019

KUL KUL!

Jag älskar att åka husbil med matte och husse. Jag hatar åka caddy bilen!

Vi var i Orsa i söndags på hund träff igen. Luna och Affi rök ihop. Konstigt att Luna inte gillar oss alls. Inte  hemma och inte ute.

Det var 8 hundar där kul. Eva och Ella kom också. Helt oväntat för matte kul kul.

Nu är det nog klart vi kommer få ett lite Pyre här hemma hon kommer heta Pyret. Hon är svart och kommer från ett annat land. Hon är åtta veckor nu men hon måste vänta tills hon är 15 för att få komma till Sverige. Hoppas vi tre här hemma kommer gilla henne. Först kommer ju  matte åka ner till Skåne och para Idun så det kanske blir mycket hundar här ett tag. Luna ska ju också paras i augusti. Hoppas matte får lite valpar så hon blir lite gladare. Kolla bilden bredvid så ser ni vilken snygging jag är :)

23. maj, 2019

Hej alla som läser min blogg. Nu igen var det jag som fick följa med på träning. Denna gång i Gävle. Både Nellie och Idun var där. KUL KUL. jag och Affi kanske inte uppförde oss som bäst. Vi skälde och jag gav mig på Affi för jag ville ju synas mest. INTE bra.

Nellie var jäte duktig att dra och det var även Idun. Jag var lite rädd för den där skackeln den var lite otäck tycker jag.

I dag har matte fixat så hon ska gör minst tre drag med två hjul. Bra för alla som vill träna. Kolla bilden bred vid det är Nellie. Som jag är faster till.

16. maj, 2019

Jag fick följa med på hundträffen denn gång. Luna och jag får turas om! Jätte roligt! Fört kommer alla och vi hälsar på varandra lite små busiga för vi är lite överglada. Sen blir det promenad, grillning, några tränar drag andra rally lydnad men ingen träna för utställning denna gång.

Fanny är jätte jätte duktig på att dra, men det är inte jag. Jag vet att Luna är duktig också.

Vet ni vad jag tror att matte är lite otrogen mot oss hon tittar på en annan ras också. Tänk om det kommer hit något riktigt monster. Undrar vad matte har i kikaren. Får väl se!

Jag vet att hon ska para Idun i juni. Så fler berner lär det bli. Sen är det Lunas tur. Hoppas jag kan få bli moster!!

Våren är äntligen här. Matte har slutat på PWH kommer att massera hemma i stället. Skönt för oss.