Loppans Blogg från 2015 och framåt

17. okt, 2019

Här händer det saker.

Jag och Affi har varit hos Eva och Reino och Luna fick vara hos Rolle och Lisbeth. Pyret fick följa med Matte och Husse till Stockholm. 

Husse skulle byta sin höft. Allt har gått bra!! Nu är vi hemma igen.

Det var lite tomt hos Eva för Ella har ju hos de andra i hundhimlen, sm tur är så finns ju twister. Han och jag är ganksa förtjusta i varandra och busar en hel del.

Eva har köpt en ny soffa som vi inte får vara i . Det vaar lite svårt att lära sig att inte hoppa upp i den.

20. aug, 2019

VOVVVV,

Jag var på utställning i söndags. Det gick jätte fint. Fast jag fick inget hp men vann över Nellie i alla fall.  Var inte nå ängslig. Tänk att även jag har blivit en go hund i ringen. Fick fin kritik men hade dålig päls kvalite inte konstigt för jag badades inte innan. Smutsig päls kan man säga!

Lilla syrran är en rolig prick. Hon far runt som ett skållat troll. Vilken energi! Nu verkar jag som väldigt lugn.

23. jul, 2019

VOV och morr.

Nu ska jag berätta allt som hänt sen sist.Vissa saker har matte berättat för mig. Matte åkte ju den 16 ner till Trollhättan för att hämta Ella. På Onsdagsmorgon körde de ner till Lanvetter föra att ta ett plan till Zagreb. De skulle byta plan i Köpenhamn men där tog de tid så de höll på att missa planet till Zagreb och inte nog med det de höll inte på att komma in på planet på Landvetter. De blev stoppade båda två för de pep när det gick genom säkerhetekontrollen. Väl i Zagreb hämtade en otroligt trevlig chafför dem och körde till hotellet och underresan fick de en siehtseeing runt stan.

Ella och matte mös tills torsdag kväll när Pyret dök upp. Man kan ju undra varför de tog denna läskiga varelse med sig hem. Hon luktar inte som Berner, hon är vild, hon är mattig, hon fiser så det luktar i hela huset och hon fösöker bada i vatten skålen så det blir vatten över hela köksgolvet. Inte undra på, då hon är en Spanks vatten hund. Men inte trodde jag att man skulle villa bada i en vatten skål.

Både jag och Affi tycker att hon är lite äklig. Matte luktar Pyret så jag vill inte pussa på henne eller lukta på henne, Vill inte vifta på svansen äns. För jag är sur på matte som tagit med en som är mindre än mig och hon tar alldeles för mycket plats för att vara så liten. Hon till och med morra åt mig när hon låg i mattes knä. VILKEN TYP! Jag tänker bli vän med henne men det ska dröja. Matte ska få känna att jag är sur

Hon är dessutom syv i korken. Hon skäller på oss och tror att hon är störst och älst och högst i rang. Men de ska jag ta ur  henne.

 

15. jul, 2019

Nu har matte packat. Hon åker i morgon bitti. Hon är lite orolig för att Pyret inte ska få rum i väskan hon köpt.

I går var matte och Affi på en inoff utställning i Särna. Det gick jätte bra för Affi som inte varit på en utställning sen 2012 i januari. HOn blev Bir och Big och  Bis veteran tvåa.

Det blir tomt nu när matte åker. För Luna får vara hos Rolle. Så det blir bara Affi och jag och husse som är hemma.

Hoppas allt går bra nu med Pyret så att Matte får henne med sig hem på planet.

13. jul, 2019

En månad nästan sen sist.

Mycket har hänt. Matte åkte och hämta Ella så nu fick jag värdens bästa sängkompis!!.

Luna fick var hos Roland och Lisbeth över midsommar. Vi fick inte rum i husbilen när vi skulle ut och resa under midsommar. Ella, jag, Affi och husse och matte. Vi hade en helt fantastisk resa. JAG ÄLSKAR HUSBILEN "MYMLAN".  Vi var runt i Dalarna bodde i ORSA på campingen, på Våmhus camping. Var på två midsommarstångs resningar. kul kul. Vi skötte oss sa matte.

Vi  kom hem efter midsommar på söndagen. sen blev det en vanlig vecka nästan. Matte och Ella åkte i väg  först på begravning sen, på fredagen den 29 för att hämta Idun. Hon skulle paras. Tyvärr blev det ingen parning. HON ville inte. Vilken ossis för matte och Ella som rest så långt i husbilen. Men det är väl meningen säger matte. MYCKET RESANDE blev det för Ella och jag fick inte följa med.

Ella åkte den 5 hem igen och et blev så tomt!! Reino och Eva kom en 6 och stanade några dagar och därefter kom Malin med familj så nu är det fullt hus igen.