11. dec, 2015

11 december

Fredag och äntligen kallgrader igen. Skönt för tassarna för de blir inte så blöta och kladdiga. Vi behöver inte torka dem innan vi går in.

Matte blev lite arg på mig i morse. Hon och husse sov i valprummet med Ronja och vi fyra andra sov i deras sovrum. ( Inte kul att sova utan Matte och Husse)

På morgonen när vi fick gå in i valprummet blev jag tog galen och hoppa upp ner och runt på stackars husse som försökte krypa under täcket. Han blev också lite arg. Då fick jag gå ner på nedra plan, de andra fick gå ut och jag fick inte vara med i flocken. TRIST att sitta där nere. De andra fick komma in och få mat medans jag satt därnere för mig själv.  Tillsist fick jag komma upp och fick mat och vara med de andra då hoppade jag inte runt som en toka utan håll mig i skinnet för att sköta mig. Matte är bra sträng i bland. Jag blir ju bara överglad tänk om dom kunde förstå det.

Matte fick i sig gluten i går (hon år glutenfri pizza som nog var kontaminerad). Så idag såg hon ut som hon skulle ha en lite männsikovalp i magen. Grinig blir hon när hon ser ut så där. Nu sitter hon på kontoret och ska gör momsen för Nilalf. Hon gör säkert lite annat också.