28. dec, 2015

Måndag 28 december

Hon var inte för trött! Jag fick gå in i duschen i lördags kväll. Det gick ju faktiskt riktigt bra! skönt att bli ren. Men sen då kom den där förfärliga blåsten!  Jag kröp under bord och försökte bli osynlig, tillsist gav hon upp och sa att jag fick somna blöt. Jag vann ett noll!

Trist nog vakna jag också blöt på fler ställen på kroppen. Matte hade satt klockan en timma försent. Vi skulle sitta i bilen halv sju men hon den korkade satt väckningen på halv sju. Hur tänkte hon nu! Hon upp som en raket! Borsta tänder, ingen borstning av hår på med kläder. Vi Kasper och jag som skulle med fick var sin köttbulle. Vilken frukost. In i bilen klockan 10 i sju. Det var raket fart!

Matte var gansk nöjd med att inte givit oss frukost. För att på sista kursen med Gerard o Shea skulle vi fyrbenta vara hungriga för att uppföra oss bättre. JA JA får se hur det går med det.

Utställning i Mora! Matte kör försiktigt för att det är ganksa halt till Särna men sen åker hon fortare än hon brukar. Hämtar Erik ( Heffes husse) som får köra ner till Mora. Han vet tydligen inte vad det står på skyltarna för det går ännu fortate än när matte körde.

Väl framme är jag och Kasper lite vilda för att vi är så glada och uppspelta.

Sen kom det där i ringen. Jag hörde så mycket ljud från alla håll så jag måste titta runt hela tiden. Jag trava fint, jag stod fint, jag var feminin, vackra mörka ögon,  domaren fick känna och klämma. Fick fin kritik men fick inte HP för jag var lite för osäker. FY jag som var så duktig. Stackars Kasper han var för luftig i pälsen ( han som är så fin) sen var han mer intresserad av Heffes husse än att vara i ringen. LARVIGT!

Ja ja nu är det åter måndag inga utställningar på några veckor. SKÖNT!!!!

Jag glömde berätta att Efraim inte kom. Hans Matte mådde inge bra! Minna var också där hon tycket livet lekte och var helt vild i ringen. Hoppa och skutta vifta på svansen och tycktes ha det underbart. Hon har blivit nästan lika stor som mig. Söt är hon också säker matte. Minna har en underbar matte som tycks ha hur mycket tid för Minna som helst. Tänk om min matte hade lika mycket tid. Men hon åker till kliniken  och masserar mm och kommer hem med armar som hänger ända ner till marken. ( Nu överdrev jag men hon ser ut som om dom skulle göra det) Tur att jag och de andra här på kenneln har en husse som är hemma.