5. jan, 2016

Tisdagen den 5 januari 2016

Nytt år!

Den 29 december kom Tilda, Malin och Niklas med deras katt Doris. Nu blev det kompliserat våra katter Birk, Mio och Ronja gillar inte att Doris kommer och flyttar raskt ner en våning. Birk skäl Doris mat som han inte tål och får alltid diarre när han äter den. Luktar pyton i hela huset.

Mio orkar inte gå upp till katt lådan på natten och kissar i sängen hos Ella som kom den 30. två dagar i rad. FY det luktar också pest. Tur att det finns tvättmaskin i huset!

Hanna, Benjamin, Marta och min lill husse Felix åkte hem den 30 och in i på nedre våningen flytta Daniel, Åsa, Hanna och Elias. Ella sover alltid här uppe med Ronja.

På nyårsafton kom Emelie, Niclas och brorsan Effe. Effe och Kasper drar inte jämnt så vi får se till att de inte är på samma våning.

Nyårsafton med massor av smällare och raketer gick bra. Ingen av oss sex var rädda. Gamla mormor Arven tyckte inte om att gå ut. Det var det ända.

Athena som nu mer ägs av sin foder familj rymde på nyårsafton och hade gått mil men kom tillbaks vid fem tiden på morgonen. Vilken typ! Polisen blev inkopplad.

I går den 4 fick vi åka till Veterinären i Norge vi skulle få kennelhostevaccin. Det var inget kul tyckte jag men det gick. Sen fick vi väga oss. Efraim vägde 46, Affi 42,5, arven 46 men det tror inte matte det blev nog en fel vikt. Jag som är en Loppa vägde bara 36 men veterinären tyckte att jag var jätte fint musklad och inte försmal. Effe kunde lägga på sig lite.

Veterinären tyckte Arvens gamla sår på buken var fult så de operera om henne när hon var sövd så togs ny bild på lungor och hjärta. Matte blev lite ledsen för hjärtat hade blivit lite rundare och lite tätare var det i lugorna igen. Bikarbonat tre gånger om dagen kommer hon sätta in igen.

Mer tråkigheter min pappa Ville Virus gick över regnbågsbron i går. Ett av hans ledband hade gått av. Tänker på hans matte som mist tre hundar på två och en halv månad.

I morgon åker de som bor på nedreplan hem. TRIST!!

Torsdag åker brorsan Effe hem med sin matte och husse och pluppen som är i Matte magen.

Matte hon åker till kliniken och jobbar nästan varje dag. Sen kommer hon hem trött i armar och händer. Hon är lite rolig för hon säger att hon får betald motion.