12. mar, 2016

Lördag den 12 Mars

Nu är det tomt i huset igen. Reino, Eva och Pitch åkte hem i onsdags. Ronja sov som vanligt inne hos Reino.

Athena kom i lördags och fick åka hem  i tisdags kväll. Hon gillar inte mig och jag inte henne. Konstigt vi tyckte ju om varandra tidigare. Ronja och Athena gillar inte varandra dom heller. Kanske var det för att Athena löpte.

Arven löper också hon börja löpa sista februari och nu luktar hon jätte gott tycker Kasper. matte låter inte Kasper och Arven vara ute tillsammans och inte vara på samma våning. Arven små skäller och Kasper gnyr och i bland låter han som en varg när han är ute. Det är jobbigt för alla när när det är löptid.

Jag har börjat fälla massor. Så nu ser jag ännu smalare ut. Matte och jag skulle varit i Strängnäs i går på utställning men Matte fick jobba hela dagen och hela torsdagen också. Skönt tycker jag som inte gillar stöket på utställningar. 

I dag har Matte skurat golven. Hon tycker att det är konstigt att vattnet blir brunt efter bara ett rums golvstvätt.

I natt kommer mattes dotter Malin med familj. De har lämnat katten Doris hemma de tycker nog våra katter är skönt. För de flyttar ner när Doris kommer in  på övervåningen. 

Nu är det strålande sol ute! Dagarna har blivit så mycket längre. det är ljust redan vid sju på morognen och det är fortfarand ljust fast klockan snart är sex.

På lördag nästa vecka ska vi till Sala. matte har lovat att jag inte ska ställas efter som jag nu ser ut som en skabbräv men jag får följa med i alla fall. Minna och Kasper kommer ställas.