20. maj, 2016

Fredagen den 20 maj

Åter en tid har gått.

Våren har kommit och jag har nästan slutat att lukta gått. Fortfarande vill jag para mig med Arven och mest med Kasper. Jag och Kasper får inte träffas. Tur är väl det. Han tycker att jag luktar fantastiskt gott.

Kasper och Matte var ju på hundutställning i Malung. Jag fick inte följa med för att jag löper typiskt! Alltid när det är något roligt får jag stanna hemma. Jag ska i alla fall få följa med ner till Tilda och sen upp till Hanna och på utställning.

Matte sa att Kasper var hel tokig i början när han kom till Malung han tjöt och var helt hispig i huvudet. Matte kunde inte få honom i trav så tillsist efter mycket träning fick RoseMarie ställa honom och han trava! Han fick HP och BIR men de var ju bara en inOFF. Domaren tyckte nog han var snygg.

Jag ska i alla fall få åka på en off utställning. Hoppas jag inte är för liten.

Arven har varit busig i gen. Hon tror att hon ska få valpar och gräver groppar i hela trädgården och går ner i valplådan i valprummet. Här om dagen tog hon ett täcke med sig och rev och slet sönder det så det låg stoppning för fullt i valplådan och så la hon sig i det hela, ganska nöjd över sin bäddning. Förra gången hon trodde att hon skulle ha valpar var det Husse och Mattes dun-täcke det  låg dun över allt.  Tänk om jag kommer göra lika, vem vet.