8. jun, 2016

Tisdag den 8 Juni

Oj och oj!

Vad är det som händer. Kasper och jag fick följa med Matte och Husse på utflyckt. De andra 3 fick vara hemma. RoseMarie tog hand om de tre.

Vad händer!

Vi åker upp mot Sveg med Mattes bil. I Sveg får jag och Kasper leka på Albatross sommarställe men han var inte där. Vi jaga varandra så jag fick lite ont i ett framben men det gick över fram på dagen.

Matte och Husse skulle till Sundsvall. Det var kul att få följa med. På vägen hem åkte vi förbi Sarafina (Lovis dotter), våran halvsyster. Hon var ganska lik mig finare huvud sa matte. Larvigt tycker jag. Finare svans hade hon visst också. Lite större var hon också. Ja ja jag växer väl till mig. Sara som hon nu kallas blev stollig när matte kallad på henne. Kråmade sig och sprang lycklig fram och tillbaks mellan sin matte Viktoria och vår matte. Min matte fick tårar i ögonen av glädje. Matte hade ju inte sett Sara sen hon flytta ( 9 veckor gammal).

Det var inte kul på hemvägen för då körde Husse ner i ett hål ( flera hål i rad) på vägen och nu igen blev det punktering, men inte bara det utan fäljen gick sönder. Fy f.

Tur att Husse inte körde så fort. Bärjan kom 22,30. Efter både taxi och hyrbil kom vi hem klockan halv sex på morgonen. Matte och Husse var jätte trötta! 

Nu tänker Husse skriva till vägverket! Inte en skylt fanns där om dålig vägbana. Bärjan berätta att han hämtat en annan bil för två dagar sedan på samma plats med samma skada.