13. jun, 2016

Måndag den 13 Juni

Nu har det hänt massor igen. I onsdags kväll efter det jag skrivit kom Pitch och hund Ella med Matte Eva.

Roligt roligt!!

Matte fick låna Evas bil till vårdcentralen på torsdagen för att matte är för liten för att köra husses Saab 97. Hon når inte över ratten :). Sen har hon för korta överben till de långa sätena. Hennes knäveck är långt upp på sätet.

På kvällen på torsdagen kom Ella på att det fanns god mat nere i bastun. Tyst som en mus bet hon ett stort hål i en matpåse med torkat kött. Hon åt 1,4 kg. Vilken toka! Sen lukta hon som en stink bomb hela natten och nästa dag.  Stackars hennes mage. Hon kunde väl tagit något billigt foder men hon tog ett som kostar 250kr kg. Fint ska det vara!!!!!!

Jag fick åka i duschen på torsdag kväll för att jag skulle ställas på Söndag. Fredag tog matte åter Evas bil och åkte ner till Göteborg med mig för att hälsa på Malin med familj. Jag var jätte duktig där sa Malin mattes dotter. På lördags efterdiddag åkte vi vidare till Trollhättan till Daniel med familj. Roligt roligt!!

Söndag då var det åter dags för utställning! Matte var lite tagen efter besöket på vådcentralen så hon hade inga krafter till att springa. Så matte bad Marie P hjälpa henne. Matte försökte få Ella  (barnbarn) springa med mig men jag var inte så villig. Jag var inte alls glad i ringen ville gärna där ifrån och till matte igen. Titta efter henne hela tiden. Matte hade lämnat lappen om kroksvansen som inte finns till sekreteraren till domaren. Så när de blev min tur klämde de på svansen och skrev att det var spiralsvans i 5 cm. Vad är det för något.

Vi åkte från utställningen upp mot Mora för nu hade vi med oss både mattes barnbarn  Hanna och Ella. Ella ska med hem till Idre och Hanna skulle till Mora.

Skönt att vara hemma igen. Husse hade kommit hem och Pitch, hund Ella och Eva hade åkt hem till Hofors. Nu med mattes bil som blivit lagad.

Matte hotar med att jag måste börja träna för att kunna springa i ring.