10. jul, 2016

Den 10 juli söndag

I dag är det fint sommar väder med stackmoln på himlen. Jag och Kasper är rätt trötta efter resan till Alfta i fredags och lördags. Vi fick åka Mymlan för första gången. Lite läskigt var det. Jag ville sitta i sätet så jag kunde se ut. Så nu har matte köpt hundbälte till mig till nästa resa. Vi fick sova i Mylman också hela Mymlan skaka när vi hoppa om kring mellan bäddarna.

Kasper ville inte göra ifrån sig på kvälls promenaden så han väckte matte vid ett för att han var nödig. Matte var ute och gick med honom till kvart över tre för då först fick han ro att göra i från sig.

På lördagsmorgon kom Heffe-Erik han skulle ställa Kasper på Alfta internationella utställningen. Jag ville också bli ställd av honom. Jag fick bli ställd av honom. LYCKA.

Kasper fick ganska fin kritik full svans och lite mer ringträning. Jag fick också fin kritik men jag var lite för tunn. Jag var jätte duktig i ringen stod jätte fint och sprang fint. Nu börjar jag ju bli ganska van (; .

I dag kommer husses barn och barnbarn så det blir 11 till i huset. Hoppas det går fint nu när vi är så många hundar. Många hundar. Ja ja matte har tingat en ny valp men den ska bo på foder. Men den kommer säkert vara här någon gång då och då. Valpen är tre dagar i dag. Valpens mamma heter "Kajsa" och det gillar ju matte.