26. jul, 2016

26 Juli och tisdag

Jag har inte kunnat skriva något för det har varit fullt upp. Om det varit fint väder har det hänt saker och när åskan gått så stänger husse ner uppkopplingen.

Så har har i alla fall tiden varit.

Karin med familj kom och alla oss hundar fick gå massor av extra promenader. Vi var  jätte duktiga. Så duktiga att vi kunde få bo nere hos Karin när matte och husse ska på semester, inte alla men i alla fall jag ;=).

Jag har fått gå på golfbanan det var jätte konstigt! Husse och matte slog på en liten boll vilka knäppingar. Ja ja roligt ska man väl ha även som ett gammalt par.

Åskan har varit helt galen. Men ingen av oss fem har reagerat. Kul när det blixtra och dundrar. Jag undrar varför Tor är så arg där uppe i himlen.

Jag tror att jag ska få valpar fast jag vet att jag inte ska. Jag har fixat jätte dina stora hål för att ha valparna i. Ett stort hål går nästan över till grannen under staketet. KUL kul då kan jag ju snart rymma.

Jag äter antibiotika. Jag har fått lite flytning. Det luktar inte, men jag hade lite feber. Nu är jag feber fri och tillbaks till mitt vanliga jag. Det vill säga att jag hoppar på de andra hundarna och är en liten terrorist.

I lördags kom Athena hit med sin lilla syrra Lexie. Matte och husse var som förbytta de gulla med den lilla sextonveckors bernern, så jag tyckte att det var drygt. Affi hade jätte roligt med Lexie och bjöd upp till lek hela tiden. Jag och Kasper höll oss på lite avstånd. Mormor Arven och gamla moster Ronja tala om vad skåpet skulle stå. Athena och Lexiet åkte hem vid fem tiden på söndagen. Matte tyckte nog att de kunde stanna några dagar till.

Matte letar hane till mig. Ja vill ha en riktig snygging: Stor, kraftig med friska gener.  Matte  har tänkt ta något konstigt prov på mig och Kasper och Efraim för att se om vi bär på någon gen som ökar canserrisken.  Det ska hon göra innan jag ska paras så hon ser att det blir rätt pappa till mina valpar ( Minsak canser risken)

Matte hon bara jobbar och jobbar. Tänk om hon kunde vara som vanliga människor med flera veckors semester.  Nej då! Hon blir aldrig normal.,