30. jul, 2016

Lördag den 30 juli

Fy pyton regn regn och kyla. Våra jordgubbar börjar bli klara. Matte smaska i sig två stora i går. Tyvärr tycker skatorna att de är goda fast de bara blivit rosa.

Jag fick åka till veterinären i torsdags. Matte villa se att flytningarna jag har där bak bara berodde på att jag trott att jag skulle få valpar. ( Jag är ju inte parad men jag har lite konstig hormoner i kroppen). Jag fick i alla fall ligga på bänken och så tog veterinären en bild över livmodern. Bilden var helt normal och matte kände sig glad. Nu så tänker matte leta efter en snygging till mig så jag kan bli parad nästa löp.

Heffe har ju fått våteksem så Eric har rakat av honom all päls han ser inte ut som en berner längre. Fy så ful. Men han kommer  nog få en jätte fin päls sen. Hera ska också rakas men inte lika mycket. Effe brorsan har också fått våteksem på en tass och lite på höfterna. Jag tror att det är de  små pissmyrorna som startat upp det. HOT SPOTS.

Idun har tagit bilder på sina höfter så nu är matte jätte nervös igen. Hon är inne och tittar på skk flera gånger om dagen för att se om det kommit något svar.

PS. det är inte jag på bilden det är Ronja