8. aug, 2016

Måndag den 8 augusti

Nu har jag mycket att berätta!

Jag börja inte löpa jag bara lurades. I stället har jag börjat äta och mår gott.

I onsdags kom Reino och Eva hundarna Ella och Morbror Pitch och brorsan Efraim och dess utom fyra barn och två vuxna. ÖJ vad mycket folk och hundar.

Matte och husse åkte iväg på sin golftunering i husbilen.

Kasper och Effe är som två ungtuppar och Kasper är dryg på lilla Effe. Inte kul nu får de bo på olika plan till Effe åker om två och en halv vecka.

Arven  min mormor fäller så hon ser ut som en skabb räv men hon ska ju in i löp. Snart fyller hon 9 år och Ronja hennes halvsyster fyller åtta samma dag.

På torsdagen kom det mer folk = 3 stycken och twister en konstig hund men han gillar mig tror jag. Han har ett blått och ett brunt öga och mycket mindre än oss andra.

Kul med mycket folk men lite rörigt.

I lördag for två barn och en vuxen. Synd att Kitty åkt för hon höll ordning på oss trots att hon bara är ett litet barn.

Söndags åkte resten innan matte kommit hem. Hon jobba på golfbanan från  halv sju till arton på kvällen.

Matte bad Reino åka förbi banan för att få pussa på Pitch. Hon älskar morbror Pitch han hör ju till vår kennel.

Vid tjugoett kom husse hem han hade varit i Mora och hämtat Felix. Oj vad Ronja blev glad för hon sover ju hos Felix. Det får även Effe göra. Vi andra sover ju hos Matte och Husse.

Jag tycker att matte ska ta upp en del potatis för den ser inte ut att må så bra blasten har blivit gul. Få se hon hinner det någon gång. Hon gör ju så mycket annat.

Det känns som det är höst blåser 12 grader och regnar.

Inte kul att gå ut.

Nu slutar jag för i dag tass på er

Oj jag glömde något viktigt.

Kusin vitamin IDUN är fri i sina höfter HDaa

Så nu ska hon in i avel. Hon är ju större och har finare svansföring än mig. JA JA men jag är finare i alla fall om jag får säga det skälv.