19. sep, 2016

Måndag den 19 September

Hösten var på väg men den kom inte istället blev det sommar igen. Varmt och fint väder.

Nu  har jag varit slarvig och inte skrivit så mycket. Det har varit för fint väder. Jag får väl skylla på det. Matte har jobbat och jobbat och husse har spelat golf. I fredags kom min bror Efraim med sin familj. Det blir alltid lite jobbigt för Kasper när han kommer för då får de inte vara ute samtidigt eller vara på samma våningsplan. Efraim tycker att det är jobbigt han också för när han är nere själv blir han stressad. Den lilla syrran han fått som är fem månader nu är fantasiskt snäll glad hela tiden  och så luktar hon så gott. 

I lördags var jag, Kasper och Ronja i Sveg på en in off utställning. Kasper fick för sig att inte villa bli tagen på och så sprang han jätte fult. Han som kan springa så fint. Jag var inte så intresserad av domaren men jag sprang fint och fick jätte fin kritik. Ronja hon fick bäst kritik men om jag varit mer kontaktbar skulle jag vunnit över Ronja sa domaren. Ronja blev Bir och Kasper Bim sen blev Ronja BIG och BIS veteran. Hon var lite för rund tyckte domaren.

I går var matte, Emelie, Eira, Effe occh Ronja på långpromenad. De var runt på mattes svampställen och titta till svamparna. Matte plocka inga utan hoppas att de ska växa till.