19. okt, 2016

Onsdag den 19 oktober

Nu är det tråkigt väder! Vi fyrbenta måste torka tassarna när vi går in och katterna får stanna inne.

Matte har jobbat och jobbat. Nu är hon äntligen klar med den där bokföringen för denna gång och hon är bra slarvig ibland, hon skicka bokföringspappren till en annan kennel, dit skulle de inte :). 

När hon är klar med att sitta vid skrivbordet ger hon sig på oss och börjar borsta och kamma. Det är inta alla av oss som gillar när hon kommer där med kammar som luggas mm.

Husse har redan börjat åka skidor. Det gick fort att byta klubbor mot stavar och skidor. Han har redan åkt över två mil.

Nu har äntligen matte beslutat vilken som jag får para mig med. Men hon tänker inte berätta förens det är gjort. Jag har ju inte börjat löpa än så det dröjer innan vi tar oss ner över. Hon har redan fått en del förfrågningar på mina ev. valpar. Det är ju bra för husse är rädd för att matte behåller alla. Hon har ju lite svårt att låta småttingar flytta här i från kenneln.

I dag ska hon ringa och se om vi kan få låna ett ridhus och träna utställning i den 6 november. Det skulle vara bra för både mig, Kasper, Efraim och även för Ronja som redan är duktig på att springa i ringen.