20. okt, 2016

Torsdag den 20 oktober

I dag har vi fått klorna klippta och pälsen klippt under tassarna. Jag tycker det är ganska ok. Men syrran Afrodite "affi" gör det inte. Hon drar tassarna till sig och gillar det inte. Hon den stackarn fick dess utom öronen tvättade. Matte trimma bort jätte mycket hår som filtat till sig bakom affis öron också så hon fick sitta länge under luppen. Kasper var den som kom lindrigast undan för matte hade trimmat honom förra veckan.

Matte går och torkar mig i rumpan för att se om jag börjat löpt. Hon får nog vänta lite till. Det är väl bra om jag dröjer lite så att valparna om det blir några kommer en bit in i januari. Hon är rädd att det blir parning när hon ska masser på träninglägret för vasaloppet eller när hon har arbetshelg med golfklubben. Jag ska försöka att inte pricka just dessa dagar med mitt höglöp.

Matte hade frågat på en hane som bodde lite närmare oss tidigare. Hon fick svar först idag men det gör inget för hon hade ju redan utsett hane till mig. Jag hoppas att den hon utsett är lika snygg som min bror Kasper för han har blivit en snygging förutom att han inte har så snygg svans. Lite snålt tecknad är han också men det gör ju bara att han blir finare i mattes ögon. :)

Kasper på bilden intill ligger gärna hos matte i sängen på morgonen, Jag och mormor Arven ligger mest hela nätterna i husse och mattes säng. Affi hon hoppar upp när matte vaknat.