25. okt, 2016

Tisdagen dne 25 Oktober

Var ska jag nu börja med dagens blogg.

Söndag! den 23 Då ringer Hefaistos "Heffe" husse för at Heffe inte kunde få med sig bakkroppen. Bakbenen ville inte bära honom och han ville inte röra sig eller dricka. Det hade blivit så på bara några timmar och värre och värre blev det. Eric var jätte orolig och ringde även veterinären i Norge men det var fel veterinär som var jour det var han i Trysil. Så Eric fick vänta tills måndag morgon. Matte var också ledsen för hon trodde det värsta. Men det kunde ju vara en nerv som låg med tryck. På måndag morgon beslutar Eric att åka till Veterinären i Norge och matte vill träffa Heffe innan han åker dit i falla att det skulle vara något mycket alvarligt. Så  matte åkte för att få pussa på Heffe på Ica parkeringen 7.30.  Väl framme hos Veterinären var Heffe nästa helt normal i bakstället. Röntgen togs Ann-Chatrine hon klämde och kände. Heffe rygga lite när hon kom uppe på ryggraden det var allt.  Lite kortison och en billig nota på  700 kr för röntgen, 45 minuters undersökning och  kortison av de bästa veternärer som finns. Eric var så lycklig, det var Heffe också de åkte raka vägen till Erics Mormor som stekte plättar åt Heffe.  VILKEN LYX.

Matte fortsatte ner över för hon skulle få behandling och så skulle hon gå igenom lite produkter. Hon tog mormor Arven med sig för Arven är så skendräktig att hon bara bäddar sönder allt och biter sönder allt.

Matte åkte förbi Effe och Eira  på vägen. Effe tyckte Arven lukta så fantastiskt gott men han fick sig en morr av sin mormor berätta matte. På hemvägen åkte hon dit igen.

I dag har matte varit så irriterad. FY då. Alltid är det jag som får på moppe. Jag känner när hon är på det humöret och då blir jag som en trotsig tonåring och hon blir mer irriterad. Inte bra för någon av oss.

Hon är irriterad på andra människor!

Jag äter och äter. Tänk att det plötsligt är så gott med mat.