28. nov, 2016

Måndag dne 28 november

Matte går och väntar på att jag ska börja löpa. Det gör jag med. Konstigt att jag inte gör det. Jag löpte i början av maj och det är ju sex månaders sen. Det kommer väl.

Jag är lite vild och busig. Matte säger att hon aldrig haft en berner med så mycket muskler. Jag har inget fett bara muskler och är minst men stark som en björn säger matte.

Vädret är konstigt, ena dagen att massor av minusgrader och snö och nästa dag blåst och regn. Vi har i alla fall massor av snö kvar att busa i.

Katten Ronja gjorde något konstigt i går. Vi hörde en krasch nere från botten våningen. Matte sprang ner och där var Ronja och vingla omkring. Hon kunde bara gå några steg sen trilla hon. Hon verka inte ha ont sa matte men hon var helt ostadig på benen. Ronja stanna där nere under natten kom inte upp. Matte hämta henne i morse och lyfte upp henne till matskålen. Hon åt lite och drack lite vatten. Trilla om hon vände sig om. Matte har pratat med Ann-Chatrin som är veterinär. Hon tror att Ronja har gjort illa sig i nacken. Nu ska Ronja få medicin.

I dag har vi 3 minusgrader och mulet. Ingen blåst.