18. dec, 2016

Fredag den 16 december

 Matte packade in mig och en resväska och prylar till mig i bilen klockan 9 på torsdagsmorgonen och startade vår färd till Elverum i Norge.  När vi kom ner till Idre by och matte skulle tanka var det 22 minusgrader. FY då. Lite väl kyligt. Hoppas det inte är lika kallt när vi ska träffa min blivande pojkvän.

Vi var framme i Elverum vid 12.00 tiden och jag fick änligen träffa Tomie. Vi blev kära på direkten och jag ställde upp mig nästan på en gång. Jag är lik min mamma och gammelmormor som var duktiga på att para. Mormor var också duktig men inte som mig sa matte. Jag bara stod där så snällt sa inte ett knyst. Tommie var så försiktig, en gentleman. Vi träffades två gånger på torsdagen och en gång på fredagen. På torsdags kvällen var det månsken precis som när Lady och Luffsen träffades. det blir säkert små månskensvalpar.

Konstigt jag känner mig så mycket mognare.

När vi kom hem på fredagkvällen ville jag fortfarande para mig och var på Arwen och flörta hela tiden och hon flörta med mig. Vi hade fått en gäst hemma han hette Anders och jag fatta tycke för honom. Gick direkt till honom och vifta på min långa svans. Förut tyckte jag inte om när det kom nytt folk i vårt hus. Men nu är det jag som springer fram och är gladast.