27. dec, 2016

Tisdag den 27 december

Oj oj här händer det saker. Arven tyckte att inte bara jag skulle löpa så hon börja också den 19 december. Så nu är vi två som löper jag på väg att sluta och Arven har just börjat. Stackars kasper han har det inte lätt. Det luktar ju så gått här hemma. Matte tycker att han sköter sig riktigt bra trots alla lukter. Han får gå ut och när vi går in och tvärt om. Han sover med matte och Ronja och jag får sova med husse, Arven och Affi. ( Arven får ju alltid massor av mjölk när hon har varit skendräktig. Det kan ju vara bra om jag får massor av smått då kan ju hon hjälp till som de gör i vargflockar)

Rörigt blir det!

Den 23 kom brorsan Effe med familj. Så nu har vi två hanar som vill para sig och ännu mer logestik. Det fungerar skapligt med alla som ska in och ut och på olika våningar. Jag har slutat löpt och nu ska väl äggen ha fastnat om det blev några som blev befruktade.  Jag äter ganksa bra och går gärna i de andras skålar också.  Matte tittade på mina bröstvårtor innan jag blev parad och nu idag var hon där och titta igen. Hon vill att de ska bli mörkt rosa. Vi får väl se. Jag kommer inte skvallra. Hon måste upptäcka själv om jag väntar smått. 

I går kväll sent kom Tilda med familj. Så nu är det ganska fullt i huset. Matte skulle jobba i dag men hon har passat på att få rygg ont för tre dagar sedan och i går insjukna hon i förkylning och feber. Hon  kunde väl vara ledig utan att vara sjuk. Nu är hon ju riktigt tråkig.

Hon tänkte i alla fall göra lite nytta och skulle batala räkningar på internet. Det gick inte alls för då fungera inte banksidan. Ja ja så kan livet vara för de tvåpbenta. Vi med fyra ben får ju bara njuta av livet.

Våra katter börjar bli ganska skralltiga säger matte. Ronja går med huvudet på sne, Birk smal som en sticka och är stel i baken och mamma Mio är rund och trind men går som en äldre dam. Matte är orolig för att Birk har fått njurbesvär som är vanligt på kastrerade han katter.  Hon säger att hon ska avmaska alla tre för att se om Birk och Ronja kan lägga på sig lite vikt.