15. mar, 2017

15 mars och blåsig onsdag

Oj vilken blåsig dag. Öronlapparna står rakt ut när man går mot blåsten.

I lördags fick jag följa med matte och husse till Lövåsgården för att husse skulle åka ett långlopp på skidor som heter Raiden. Jag tyckte det var jätte läskigt först med alla stavar och skidor och massor av folk som jag inte kände. Jag blev tuffare under tiden så när husse startar och vi gick på en långpromendad var allt ok igen.

I söndags natt kom Malin med familj. De bor i lägenheten denna gång för att de är så allergiska mot oss fyrbenta. Kul med lite extrafolk i huset.

I dag har jag fått var med vid grillplatsen. Tyvärr hade Tilda, Malin och Niklas redan grillat klart när vi kom. Jag fick i alla fall lite mer socialträning. Här hemma på gården är det ju så tryckt inga okända kommer in och stör, sen har jag ju hela flocken här hel tiden. Det är allt bra när någon annan följer med men när jag är ensam är det lite läskigt först men det är konstigt vad man vänjer sig fort.

Matte och Barbro väntar på den nya som ska tillhöra flocken men ska bo i Älvdalen. Tänk att det kan vara så kul med en ny buse. Jag skulle ju ha egna småttingar men det blev ju inga. När jag skulle para var jag bra kavat. Men skidor och stavar är då bra läskiga.