23. mar, 2017

En grå men lite kylig torsdag den 23 mars

OJ Oj Oj

Nu har det hänt så mycket att jag inte haft tid att skriva. Fredagen den 17 kom Emelie med familj de hade lämnat Efraim hemma hos kompisar. Det var nog bra det för i huset var det ju så mycket folk. Morfar till Eira och Tilda kom också fast en dag tidigare som stanna till söndag och då åkte även Emelie med familj.

Tilda med familj åkte vid tre tiden på lördagen den 18 och in flyttade Cilla och Micke. Sen kom det fler! Eva och Reino som stanna tills i går. De hade inte med sig morbror Pitch han fick vara hos morbror Albatross.

Konstigt när det kommer mattar och hussar utan sina fyrbenta. Allt för att husse skulle fylla år. Matte ville inte ha så många hundar i huset när det kom mycket folk.

Folket var okända för mig men inte för matte och husse. Det kom många både lördag och söndag och ändå fler på husses födelsedag på den 21. Vilket ståhej för att husse fyllde 70 år. Nu är det nog över på ett tag. Fast jag hörde med mitt vänstra öra att det kommer fler i helgen som kommer men då har ju Cilla och Micke farit.  Inte får vi så mycket besök när vi fyller år.