15. apr, 2017

15 april och det är PÅSKAFTON

VOV!  Nu tror ni nog att jag blivit sjuk eller något eftersom jag inte skrivit en rad på 12 dagar.  Det har jag inte! Det är bara det att matte har haft massor att göra och tiden bara rusar iväg. Så vi har inte fått ändan ur vagnen för att hinna skriva.

Vad ska jag börja berätta? Vädret kan vi ju ta. Vecka fjorton var så där, plusgrader men en hel del sol. Så gästerna på fjället var nog ganska nöjda. Matte jobbade massor med golf och annat den veckan.

Den 10 april kom Andreas med familj och Idun som hör till kenneln. Hon fick träffa Kasper först och det gick bra. Sen var det Arvens tur att få lukta på henne det gick ockå fint men när Affi skulle hälsa gick det inte Affi fräste och morra och var inte alls trevlig. Jag och Ronja har inte fått träffa henne än.

Matte har ordnat boende till Lena Löthman med familj i ett hus här i närheten. Hos Lena köpte matte sin första berner. Tur det! Vi hade inte varit en kennel om inte matte köpt Kajsa Kavat. De kom den 9 och ska stanna tills den 16.

Matte fyllde år i tisdags. Det blev inget kallas alls. Hon hade ett besök på vårdcentralen på morgonen för att ta lite prover.  Matte och husse gick ner på middag hos Löthmans på mattes födelsedag. De var tur det för det var  husse som skulle laga middag. ( Det kan han ju inte ;) )Ingen tårta fick hon heller!

Om ni undrar hur det gick för Pitch, så fick han stanna på djursjukhuset i tre dyggn och det kostad 19000 helt otroligt för en förstoppning. Jag tror att matte kommer att ta strid om denna behandling.

I Torsdags kom Effe med familj.

Vet ni vad?

Effe och Idun blev kära. Trots att Idun inte löper fick Effe lukta på henne och hon svansa runt honom. De fick inte Kasper göra, han blev avhyst. Effe fick sova hos Idun i går natt och natten innan sov Kasper hos Idun. I natt blir det Effes tur igen. De klicka mellan dom. Får Idun ett vg eller mer på utställning så kommer nog matte para dessa  två. Hon har kollat på indexet och det går tydligen. Athenas matte önskar ju en valp från en sådan parning. ( Hon vill ju ha lite Sandy och lite Athena i en ny valp) Vi får väl se hur det blir med det. Jag ska ju paras först.

Matte är ledig både Påskafton och Påskdagen. HÄRLIGT!

Jag glömde att berätta att det har kommit mer än 1 dm ny snö. Så nu är allt vitt och fint igen.

Jag lägger ut en bild på hur det ser ut i matte och husses säng. Vi sover ju hos matte och husse. Några på golvet och några i sängen. Den som alltid ligger i sängen är Ronja. När Ella eller Felix eller Eva och Reino är här sover hon alltid hos dem.