25. apr, 2017

25 april

Riktigt aprilväder!

Matte och Arven har varit på träff med andra aktivitetsombud i helgen som var. De hade tydligen det jätte trevligt och fick massor av tips om vad vi kan göra på våra träffar här i Dalarna.

Jag fick vara hos Viola och Minna från fredag till söndag när matte var borta. Fick gå massor av promenader och fick gå över en hängbro över vatten. Man kunde se genom hängbronds plankor, dom man gick på. Inte ett dugg läskigt! Matte skulle säkert tycka det var otäckt när det gunga samtidigt som man såg vattent som porla under.

Minna och jag blev riktiga polare!!! Längtar redan efter henne.

I morgon ska matte och Barbro köra upp till Vännes och hämta Fanny.  De kommer hem på torsdag igen. Men jag får inte träffa lilla damen än. TRIST!!!! Det skulle vara roligt med en liten lekkompis.

Matte har tänkt ställa gamla Arven på inoff i ORSA. Hur ska det gå hon som inte varit på utställning sen hon var tre :). Matte är ju lite tokig ibland.

Efraim är hos Pitch och Ella en vecka för Emelie med familj är borta. Tur at han inte var här för det blir så jobbigt med två tuppar hemma här.