8. maj, 2017

Nu är det 8 maj

Tro det eller ej men i denna stund vräker snön ner.

Måste berätta om helgen.

I lördags åkte jag och Arven och matte till Orsa på sennen träff tillsammans med Dalarnas kennelklubb. Vi var fem Berner där. Jag och Arven tränade Rally lydnad JÄTTE ROLIGT. Matte tyckte det var jätte roligt att vi var så duktiga. Jag pröva också agilty. Det gick så där hoppa genom ring var inte kul inte heller krypa i en tunnel. Men allt annat gick fint.

Heffe och Hera var också där tillsammans med deras husse Eric och barnen Oline och Ebbot. De träna inte mer än att gå hundpromenaden.

På hemvägen fick vi träffa Fanny. Så nu vet vi vad matte lukta när hon kom hem förra veckan. Hon lukta Fanny. Vilken liten än! Hon lukta gott. Arven kände nog lite modersinstinkter.

På söndagen åkte vi åter till Orsa för utställning. ( Vi fick bada på lördagkvällen men vi slapp den där otäcka blåsen) Kasper,Arven och jag skulle ställas. Vilken tid det tog. Kasper var ute som nummer två i ringen jag tre och Arven som fem. Konstig utställning. Kasper ville inte bli ställd av Anki som ville ställa honom. Sen fick han  lukt på Eric och drog ur ringen. Jag var fantastisk tyckte matte, domaren fick undersöka mina tänder, känna på mig både här och där. Konstigt hon leta efter min pung jag har ju ingen var gjorde hon i min rumpa. I vilket fall var jag inte rädd. Men kom två efter någon som var jätte obekväm i ringen. Konstigt tyckte jag.

Arven hon  som inte varit i ringen på mer än fem år. Hon blev BIS veteran och BIR. Så stolt matte  blev. Så nu ska hon nog ställas igen.  Det var ju bara på kul som hon  ställdes. Domaren tyckte hon var jätte fin!!!!!!!!