6. jul, 2017

6 juli

 Nu tror ni att jag gått i idé.

Inte  då!

Bara det att matte har haft fullt upp och inte kunnat hjälpa mig med tangentbordet.

Nu ska jag berätta. Den 26 åkte matte, Kasper och Arven ner mot Trollhättan för att hämat Ella. Resan dit tog mer än 10 timmar den borde tagit under 8 timmar, mellan Särna och Sälen var det 50 km i timmen och utan  för Åmål var det 1 och en kvarts timmas vänta ( vägarbete) sen när de kom närmare Värnesborg var det åter vägarbete 45 minuters väntan. Framme till middag. Den 27 vände  bilen hemmåt igen för att åka via Borlänge sj station och hämta Felix. VAD händer. Jo utanför Grängesberg har någon knäppgök lagt ut en bräda med alldeles nya stora spikar stående rakt upp på vägen. Matte väjer men brädan slår i alla fall håll i fram däcket och det blir pyspunka. Matte åker fram till Ludvika på ett däck som blir helt tomt. På macken dit hon kom ringde hon för hjälp. (även bakdäcket hade pyspunka)

Nu måste hon fixa så att Felix blir hämtad, få taxi och få hyrbil. Jag tänker inte skriva om allt tok. Men en sak är säker matte och alla kom hem onsdag istället för tisdag och att matte var inte ensam som råkat ut för bräder med spik. Nyaste sättet att utföra vägrån.

I lördags så var matte, Ella, Felix, Kasper, Ronja, Fanny och Minna på utställningträning i Särna. Hoppas de lärde sig något.

Matte undrar fortfarande om det finns något i min mage. Jag har kräkts, mår illa och vill inte äta.

Jag har inte några andra tecken än ;)