4. sep, 2017

4 september

Matte var på hundutställning i Högbo i lördags. Fanny, Idun och Kasper skulle ställas. Det gick bra för Fanny hon blev slagen av sin syster som blev BIR valp. Kasper som var jätte fin i pälsen fick dålig pälskvalite matte blev sur för det för han var så fin i pälsen. Sen var han för omusklad i bakbenen men det är han  inte utan det verkar så efter som matte inte springer så bra med honom. Svansen ja den är ju som den är FUL. VG. Men sen höll nog matte på att gå upp i limningen. Idun fick Kep. Ni undrar säkert hur det gick till. Hon rygga när domaren skulle se på tänderna hon drog sig lite bakåt och domaren hoppa högt och slog upp med armen. Han försökte en gång till och samma sak hände sen får hon gå ut utan bedömning SHE BITES vilken knäppgök hon drog sig bakåt med munnen stängd. Fler såg det här vilken domare = en  rädd typ!!!!!!!!!

Fanny har varit här från i torsdags. Kul med en lilla syster. Hon är så snäll och bråkar inte med oss andra. I dag har ho n åkt hem med sina faderer föräldrar. TRIST: det tycker även matte. Hon passa så bra in hos oss. Matte säger att hon har lika blick som vår Tjorven som finns i hundhimlen. I bland sa matte fel hon sa Tjorven  Tjorvas i stället för Fanny Panny. 

Detr regnar och är jätte kallt. Matte är lite ledsen för våra hallon kommer inte mogna inte heller våra jordgubbar. Det är bara potatisen som blir klar.