19. sep, 2017

19 september

Nu ni har jag visat vem jag är!! Inte nog med att jag gjort det, jag har haft det jätte mysigt i husbilen med matte och Fanny. Matte råkar ibland säga Tjorvas till Fanny för att hon är så lik Tjorven en av mina systrar som är i himlen.

Nu ska jag berätt om mig inte om Fanny för det kan ni läsa under Fannys blogg.

På lördagen kom även Diesel till Sveg. Kärt möte. Han gillar mig fortfarande trots att han parat med Samba. Så han längtar nog efter mitt löp som nog blir i december.

Jag fick jätte fin kritik av domaren på lördagen det ända tråkiga var att han tyckte jag var för lågställd så jag fick inget HP men det bästa av allt han tyckte jag var en lugn och trevlig tik. De skulle ni hört ni som tyckte att jag har ett dåligt temperament så att era fina hanar inte får para med mig. TREVLIGT TEMPERAMENT!!!

Söndag i Ljusdal! Ändå roligare. En domare som matte vet har dömt på Sennen spec i Sala. Hon tyckte att jag var jätte fin, Mörka vackra ögon, korrekta öron och bett, Välformad front, stark rygg, välvinklat bakställ, och jag rörde mig med utmärkt steglängd, korrekt päls,. Sen kunde jag ha lite mer vitt på svansen. Jag har ju bara ett 15 tal hårstrån. JAG BLEV BIR OCH BIG men  final ringen åkte jag ut det var fyra knähundar som kom 1,2,3 och 4