7. okt, 2017

7 oktober

Hej alla där ute som följer mig. Här har hänt så mycket så jag vet inte riktigt var jag ska börja.

Matte var på hundträff i Orsa. Kasper och Fanny fick som vanligt följa med och jag fick stanna hemma. Det var sex hundar där. Trevligt som vanligt sa matte. ( Fanny bor hos oss i 14 dagar för  hennes matte och husse är på semester)

På söndagkvällen skulle matte åka neråt för hon skulle till revisorn i Hedemora. På vägen ner ringer Sambas matte och säger att Samba mår dåligt. Matte åker dit och Samba är dålig men blev jätte glad när matte kom. Feber har hon. Matte säger att de måste åka till veterinären direkt i morgon bitti. Hos vererinären konstaterar dom att hon fått livmoderinflammation. Inte kul nu när hon är parad. Eftersom livmodern inte var så stor så sätts antibiotika in för att se om det går över på det, Men redan på måndagkväll när matte åter åker förbi är Samba mycket sämre och efter att pratat med veterinären så beslöts en opertion tisdag morgon. Efter operationen kom Samba hem till oss så matte kunde vaka över henne både dag och natt med hjälp av Jolin.

Lördag morgon  åker matte och lämnar både Samba till sin matte och Fanny till sin matte. Samba är klart mycket piggare men inte pigg.

Matte och husse har stuckit på semester ska vara borta en månad och Jolin kommer ta hand om mig,   Arven och Affi. Ronja och Kasper är hos Eva och Rejno i Hofors.  

Härligt med Jolin för henne kan jag tvätta rent i ansiktet på morgonen. Jag har blivit ganska bra på att gå i koppel med henne. Hoppar bara lite i början och drar inte lika mycket. Jolin får det allt lite tufft med tre stora hundar. Hennes fästman kommer på måndag den 10. Så då får hon det lite lättare.