20. jan, 2018

20 januari

Söndag igen.

Samba åkte i torsdags. Det var ganska skönt för nu får vi vara över hela huset igen och gå ut när vi vill. Jag tror att Kasper saknar Samba för de två blev jätte kompisar.

Jag har inga valpar i magen. Det vet båda jag och matte. Matte är så ledsen över att det inte blir några små valpar här.

Hon tänkte para Idun fram i vår men så blir det inte för Idun löper redan nu så det blev helt nytt schema här hemma. Hon får paras nu i stället vilket kan ställa till en hel del om det blir valpar. Hela våren får ändras. Planerade saker måste kanske flyttas.

Vet ni vad? Det blir Effe som får para Idun. Matte hade tänkt Kasper först men det går inte att få det att fungera. För tiden finns inte till parning. Mattes bästis Eva kommer hjälpa till med parningen. De ni! Inte nog med att Eva och Reino alltid ställer upp med lite hundpassning de hjälper även till med parningar.  Matte klarar sig inte utan de två.

Vi har en meter snö. Så nu när vi är ute har vi gjort små gång vägar för att det är för jobbigt att trava i snön man kommer ju inte upp.

Matte sitter och försöker lösa alla fel hon gjort i bokföringen. Tänka att hon tror att hon gör rätt hela tiden och så blir det i alla fall fel i bland.