4. feb, 2018

Söndag den 4 februari

DET BLEV JAG!!!! Jag fick följa med till hundträffen i Orsa de ni!!!

Matte gick upp tidigt i går och plötsligt ropa hon ut mig från sovrummet där vi alla sover tillsammans med husse och matte. BARA jag fick komma ut och sen fick jag följa med till bilen och åka med till ORSA. Vilken lycka och jag uppförde mig exemplariskt. Så nu får jag nog följa fler gånger.

Fanny hade ju opererat en klo det hade jag glömt så hon kom ju inte.

Viola var där med Minna. Minna var lite busig och sprang om kull matte. Det är ju inte så svårt för matte väger ju inte mycket mer än oss. Det var kallt och några för om tårna och andra om händerna så det blev bara en promenad inga aktiviteter och det var väl lite tråkigt. Det var 8 hundar där 6 hanar och bara två tikar. Det var tre nya berner med och så var det två småttingar som inte var berner.  Små hundarna fick ha kappor på sig för att det var så kallt.

Nästa gång den 4 mars vet jag att det kommer fler och då hoppas matte att det inte är så kallt. Effes son Amadeus alias Atlas var där han var jätte fin tyckte matte.

När jag sitter och dikterar detta som matte måste skriva hör vi våra Ekorrar i taket över arbetsrummet. Vi har minst sex stycken som bor i huset. Katterna hör dem också och lyssnar mot väggarna. mattes barn säger att Ekorrar är råttor men det tycker inte matte som matar dem hela tiden. Vi gillar ocksåa att se på dem när de leker på altan räcket.

BILDER från träffen kommer men matte är tydligen inte så tecknisk för hon  får inte ut just de korten från telefon alla andra kort kommer ut.