17. apr, 2018

17 april

Jag hinner int skriva för det händer så mycket.

LUNA ska hem igen!!!! Matte och Eva åker de 140 milen upp till Oksvik via Finland sen hem via Narvik.

Den 12 april kom Emelia med familj. Tänk vad Eira älskar oss hon ska ge oss mat och gosa med oss.

Effe fick försöka para på fredags kväll med det gick inget bra Cilla var inte alls med på det hon bara stod och såg ledsen ut. Det gick inte på lördagen heller hon var lika ledsen då. Matte åkte sen hem så skulle de pröva själva och åka till Effe som är hos sin dagmatte Siv på söndagen. Det gick inte då heller Cilla var lika ledsen då och ville inte kliva ur bilen. Konstigt!  Jag är ju tokig när jag löper och får träffa en hane. Det visade sig att Cilla var nog sjuk. Så det blev inga mer parningar i detta löp.

MYCKET tråkigt har också hänt!!! Athena som matte och Ella träffa i Särna den 2 april och var pigg och glad som en nötkärna. Sjukna på lördagen den 7 i högfeber de trodde det var livmoderinflammation men det var det inte. Hon hade feber i en hel vecka fick dropp tre gånger smärstillande och olika antibiotika var på sjukhuset i Elverum och hos vet. i Drevsjö inget hjälpte. Febern vill inte ge sig. På lördags kväll ringde Siri efter matte så matte reste med Emelie till Drevsjö vet. Athena var mycket dålig. Athena fick åka med Siri och matte hem till Siri. Athena blev inte bättre. Matte sov hos Siri över natten och reste hem vid lunch. Athena fick somna in vid tre och nu är hon än till hundängel.

Vet . hittar inte orsaken mer än att hon hade en infektion med feber och fick en lungkolaps. Ingen cancer inget med lever, njurar eller några andra organ. Inget mer en infektion som inte svara på antibiotika.

Vi alla kände på oss att något var galet när matte kom hem. Särskilt Affi som är Athenas syster.