9. maj, 2018

9 maj

Ja var ska jag börja!

1 maj blev det tråkigheter i vår flock. Morbror Pitch fick springa över de gyllendebron till sina systrar Sandy, Peg och Hole in one. Han har under en längre tid inte tyckt om att gå långa promenader. Han har haft ont i ryggen och i höfterna. Det blev värre sista veckan och han fick besöka Falu djursjukhus och fick medicin och sprutor. Det hjälpte inte utan det blev värre i stället. Nu hade han så ont så han skrek och kunde inte vila. Matte och Eva beslöt att han skulle slippa ha så ont. Nu springer han nog på det gröna gräset med syrrorna och mormor.

2 maj var matte i Stockholm på begravning. Hon kom hem igen den 3 och packa föra att åter åka den 4 tillsammans med Eva. De skulle åka ända upp till Nord Norge till Oksvik för att hämta hem min syrra. 310 mil åkte de på tre dagar. FY då!

Nu är Luna hemma kul att få en syrra i huset. Hon vill inte leka med mig än men det kommer säkert. Jag är ju lite busig. Luna ligger hela tiden bredvid matte. FJÄSK!

Luna får gå på fler promenader än oss andra. Matte säger att hon måste öva att inte dra så det är därför. Luna har inte fått vara lös på gården. Matte tror inte hon kommer när hon kallar in henne. Luna fär öva inkallning också. Vi andra kan ju redan det.