15. aug, 2018

15 augusti

Ja! Nu ska ni få läsa! Veterinären i Norge rädda nog mitt liv. Min livmoder var inte frisk!!! Den var jätte stor och såg ut som tunntarmen. FY då!

Så nu blev det som jag trodde det blir Luna som får stå för fortplantningen i vår kennel. LYCKOSTEN!!

Hon tyckte det var bäst att börja löpa när jag blev opererad!

Matte och husse åkte på en veckas semester för att spela golf måndagen som var. Eva och Reino med barnbarn kom upp för att ta hand om oss. Rolle kom också och hälsa på. Rolle och Reino skulle gå på fjällpromenader med Luna och Kasper som är de pigga i vår familj.

Vad händer under denna vecka mer. Jo matte blir sjuk och hamnar akut på Sahlgrenska sjukhuset blir inlagd där och kommer inte hem när det var tänkt på söndagen. Så vi alla hundar = 6 får åka till Hofors. Luna som löper får åka med Rolle för Kasper var mer än galen. ( Jag och Luna tål ju inte varandra så det var bäst så).

På Tisdags efter middag kom Husse och Mattte och hämta oss alla igen. Vilket liv vi höll på att skälla ut varandra för att  vara först för att hälsa på våra efterlängtade.

Nu ska snart Luna få åka och para vilken lyckost! Jag håller tassarna att det ska gå bra trots att det är jag som vill ha valpar.