23. jul, 2019

23 juli

VOV och morr.

Nu ska jag berätta allt som hänt sen sist.Vissa saker har matte berättat för mig. Matte åkte ju den 16 ner till Trollhättan för att hämta Ella. På Onsdagsmorgon körde de ner till Lanvetter föra att ta ett plan till Zagreb. De skulle byta plan i Köpenhamn men där tog de tid så de höll på att missa planet till Zagreb och inte nog med det de höll inte på att komma in på planet på Landvetter. De blev stoppade båda två för de pep när det gick genom säkerhetekontrollen. Väl i Zagreb hämtade en otroligt trevlig chafför dem och körde till hotellet och underresan fick de en siehtseeing runt stan.

Ella och matte mös tills torsdag kväll när Pyret dök upp. Man kan ju undra varför de tog denna läskiga varelse med sig hem. Hon luktar inte som Berner, hon är vild, hon är mattig, hon fiser så det luktar i hela huset och hon fösöker bada i vatten skålen så det blir vatten över hela köksgolvet. Inte undra på, då hon är en Spanks vatten hund. Men inte trodde jag att man skulle villa bada i en vatten skål.

Både jag och Affi tycker att hon är lite äklig. Matte luktar Pyret så jag vill inte pussa på henne eller lukta på henne, Vill inte vifta på svansen äns. För jag är sur på matte som tagit med en som är mindre än mig och hon tar alldeles för mycket plats för att vara så liten. Hon till och med morra åt mig när hon låg i mattes knä. VILKEN TYP! Jag tänker bli vän med henne men det ska dröja. Matte ska få känna att jag är sur

Hon är dessutom syv i korken. Hon skäller på oss och tror att hon är störst och älst och högst i rang. Men de ska jag ta ur  henne.