25. jun, 2022

25 juni 2022

Oj vad mycket som hänt sen jag skrev sist. Matte  har inte lyssnat när jag vill att hon ska skriva åt mig.

FANNY fick valpar  2020 men efter mycket tagiska händelser så dog de all den sista fick somna in när han var 10 veckor han saknade en armbågs led den var upp äten av bakterier.

Sommaren 2021 somnande först Affi in i slutet av juni och bar en vecka senare min syster Luna. Affi hon blev ju 10 år och sju månader.Affi orkade inte mer åldern hade tagit ut sin rätt. Men Luna vet vi inte riktigt någon typ av cancer för levervärdena var höga och hon mådde inte bra.

2021 i juli kom det en till perro hem. Fy vilka aktiva skaker de är. 

I augusti fick Fanny en ny kull valpar tre stycken. JÄTTE fina säger matte. Alla har flyttat som tur är.

I mars fick även Pyret en kull med Perros. Tre stycken ! Mymlan alias Bella är ute på foder och de andra två bor fortfarande kvar  här hemma. De har blivt 13 veckor. Matte vill inte sälja Lilla my förens hon vet hur hennes tänder blir (bett)  Sniff kan hon nog inte skiljas i från. Jag tycker att de är jätte dryga.

Jag har fått cancer! Jag har nog haft det i två år. För matte har sökt många gånger de sista åren för att jag hostat och harklat mig. Men alla mina blodprover mm har varit som en unghunds. Nu sista gången matte var hos vet. i Norge tog de prover och alltt var jätte fint men så tog de en röntgen på lunger mm. AJ då där var orsaken till mitt hostande. 

Antagligen en mycket långsamtväxande cancer.  Nu får jag cortison och hjärtmedicin och nu märks inget längre. Jag var där för fem veckor sedan och på återbesök förtvå veckor sedan. Nu ska jag tillbaks om fyra veckor.