Loppans Blogg från 2015 och framåt

15. jul, 2019

Nu har matte packat. Hon åker i morgon bitti. Hon är lite orolig för att Pyret inte ska få rum i väskan hon köpt.

I går var matte och Affi på en inoff utställning i Särna. Det gick jätte bra för Affi som inte varit på en utställning sen 2012 i januari. HOn blev Bir och Big och  Bis veteran tvåa.

Det blir tomt nu när matte åker. För Luna får vara hos Rolle. Så det blir bara Affi och jag och husse som är hemma.

Hoppas allt går bra nu med Pyret så att Matte får henne med sig hem på planet.

13. jul, 2019

En månad nästan sen sist.

Mycket har hänt. Matte åkte och hämta Ella så nu fick jag värdens bästa sängkompis!!.

Luna fick var hos Roland och Lisbeth över midsommar. Vi fick inte rum i husbilen när vi skulle ut och resa under midsommar. Ella, jag, Affi och husse och matte. Vi hade en helt fantastisk resa. JAG ÄLSKAR HUSBILEN "MYMLAN".  Vi var runt i Dalarna bodde i ORSA på campingen, på Våmhus camping. Var på två midsommarstångs resningar. kul kul. Vi skötte oss sa matte.

Vi  kom hem efter midsommar på söndagen. sen blev det en vanlig vecka nästan. Matte och Ella åkte i väg  först på begravning sen, på fredagen den 29 för att hämta Idun. Hon skulle paras. Tyvärr blev det ingen parning. HON ville inte. Vilken ossis för matte och Ella som rest så långt i husbilen. Men det är väl meningen säger matte. MYCKET RESANDE blev det för Ella och jag fick inte följa med.

Ella åkte den 5 hem igen och et blev så tomt!! Reino och Eva kom en 6 och stanade några dagar och därefter kom Malin med familj så nu är det fullt hus igen.

 

 

18. jun, 2019

Nu är det klart matte åker den 17 juli med Ella till Kroatsien. En månad kvar och de kommer hem den 20 juli. Jag hoppas att vi kommer bra överens. Matte är nog lite spänd över resan.

Se kortet bredvid. Det är nya syrran som är svart för att passa in i familjen

Luna är på utflykt lyckliga hon.

17. jun, 2019

Regn fast det inte ska regna! Enligt alla vädergubbar

Jag har varit hos en hundkommunikatör. Gabriella Rastad.

Hon sa helt rätta saker om mig! Matte tycker det är konstigt att hon kunde läsa av mig så bra. Matte var ganska glad när vi åkte där i från. Vi åkte hem till Fanny som också hade varit hos henne. Men Fannys matte var inte alls glad. Hon sa att det bara var strunt som Gabriella sagt. Fast jag tror ändå att min matte tyckte att hon sagt en del sanningar.

Matte planerar och planerar för att resa och hämta Pyret. Hoppas det blir av.

Snart kommer Lill matte Ella hit det längtar jag efter.

 

 

4. jun, 2019

KUL KUL!

Jag älskar att åka husbil med matte och husse. Jag hatar åka caddy bilen!

Vi var i Orsa i söndags på hund träff igen. Luna och Affi rök ihop. Konstigt att Luna inte gillar oss alls. Inte  hemma och inte ute.

Det var 8 hundar där kul. Eva och Ella kom också. Helt oväntat för matte kul kul.

Nu är det nog klart vi kommer få ett lite Pyre här hemma hon kommer heta Pyret. Hon är svart och kommer från ett annat land. Hon är åtta veckor nu men hon måste vänta tills hon är 15 för att få komma till Sverige. Hoppas vi tre här hemma kommer gilla henne. Först kommer ju  matte åka ner till Skåne och para Idun så det kanske blir mycket hundar här ett tag. Luna ska ju också paras i augusti. Hoppas matte får lite valpar så hon blir lite gladare. Kolla bilden bredvid så ser ni vilken snygging jag är :)