Lunas blogg

1. apr, 2019

Inget april skämt!!

Jag var på ultraljud i dag. det fanns inga alpar i magen. Jag ska tillbaks på måndag nästa vecka för att se om det ev. är en där inne. Min loivmoder var förstorad. Så det kan ha funnits smått där inne. Matte är jätte ledsen. Hon ville så gärna ha lite smått här hemma.

Bara tråkigheter som det ser ut.

Solen lyser och det är vår i luften. Vi har mycket snö och kallgrader på natten men på dagen är det plus.

Fåglarna kvittrar och det är ljut ute.,

Hoppas matte kan må lite bättre. Jag ska  ju paras igen med Totten. Men då blir det höst valpar.

7. mar, 2019

Nu börjar jag bli normal igen. Jag har fått för mig att rida på allt jag kan = Husse och matte. jag har ätit dåligt nu under höglöp men äter bättre igen. Brorsan Kasper har nog borrelia han ska få medicin mot det från ikväll. Hoppas hoppas att han kommer må bättre. Sluta hänga med huvudent och vingla omkring.

På bilden jag och Totte som kramas

Nu vräker snön ner igen. Skönt för då kommer vi ha snö ett bra tag till.

Matte har fått för sig att ändra här hemma igen flytta vävstolen till lägenheten och soffan till rummet med öppenspis.   Det kommer att ta tid för allt måste skruvas i sär.

5. mar, 2019

Nu har matte, jag och Eva varit på lång resa. Vi åkte och åkte ända ner till sydligaste Sverige. Så nu har jag åkt bil från nordligaste Norge ner till sydligaste Sverige på minre än ett år.

Jag har blivit parad med Totten en mysig lugn och go kille. Han hade tassar som en björn. Bilder kommer när matte fått ur dem ur mobilen.

Hoppas nu att jag blir dräktig. ( två försök). Om så blir kommer valparna i början av maj, lagom till att Fanny flyttat ur lilla valplådan till valphagen,  om hon nu är dräktig. Hoppas det för då blir matte så glad.

Tomt hemma nu när mormor Arven inte finns med oss längre. Hon styrde ju och ställde här hemma.

 

20. feb, 2019

Nu löper jag. Jag börja löpa i  måndags tror vi. Jag är ju noga med att tvätta bort alla blodfläckar så det är svårt för matte att se.

På Måndag nästa vecka ska jag till veterinären för att ta progvärde. så matte vet när det är dags att åka med mig til min nya snygging.

Blir det en bra parning så kommer det kanske valpar i början av maj. Matte önskar så och jag med. Det skulle vara roligt att få lite knytt.

4. feb, 2019

Det var ju klart att Fanny skulle löpa först. Nu sätter väl jag också igång snart. Matte ska ju resa långt med mig så hon vill att jag dröjer. Helst vill hon att jag löper i mars.

Vi får väl se hur det går.

Jag  och Kasper älskar att jaga rådjur men de tär inte så populärt. Är vi lösa så blir vi uppkopplade på en gång om vi tänker sticka.

Jag  har blivit en liten ragata mot alla. Tror att jag är tuffast och snyggaste bruden men det är jag ju.

Matte älskar mig så!! Hon tror att jag kommer få finaste valparna om det blir någon parning och den lyckas. FÖR min energi vill hon ha och min fina fysik!