Lunas blogg

17. jun, 2019

Hej

Nu ska jag berätta något som jag tycker är roligt. Jag ska få följa med Lisbeth och Roland till Sveg till deras stuga i skogen. Ella kommer också dit med sin matte och husse.

Loppan och Affi får stanna hemma vov vov på dom.

Den 30 har vi hund träff igen i Orsa. Då ska jag träna igen. Sist gick det ju inte så jätte bra. Matte hadde fel skackel. Den var för trång för mig.

 

4. jun, 2019

Hej vov vov.

Lite länge sen sist. Nu har alla tre fått vara med på hundträffen i ORSA KUL KUL. Men jag är lite tuff mot andra tikar. Det är bara gamla Ella som jag gillar. Affi och Loppan vi får ju vara på olika plan här hemma tråkigt men så får det bli för jag hoppar på båda två.

Jag gilla inte den nya skakeln till två hjulingen. Hoppas matte hämtar den gamla till mig nästa gång som blir den 30 juni.

Jag har fått följa med Rolle till Sveg över helgen för matte och husse ska på utflyckt. Jag gillar Rolle jätte mycket han är bäst!!!! Får jag följa honom hoppa jag in i hans bil direkt.

Jag är mycket lydig hund!!!! Gosig och matte säger att jag är super glad.

16. maj, 2019

Ja ha jag fick inte följa med denna gång på hundträffen. Jag var för skendräktig! Mjölk i juvren och jag gräver jätte gropar till valparna som jag tror jag bär på. Typiskt att det ska vara tomt där inne.

Jag har blivit ganska bestämd av mig.När vi är ute och går  tar jag på mig en gå hem min när jag vill gå hem. Stannar och vill inte gå en meter till.

Matte har planerat att åka i  väg neråt när jag börjar löpa i augusti. Tänk att jag ska få träffa en snygging igen.

Få se om jag får träna drag i helgen. Hoppas hoppas!

 

30. apr, 2019

Nu gräver jag för fullt. Jag tror ju att jag ska ha valpar ävven om jag nu är tom. Jag tänkte göra en lya under altan. Vad säger ni om det.

Förresten jag glömde att berätta att min livmoder är helt som vanligt nu. Det kan nog vara så att jag faktiskt har haft valpar där inne men att de av någon anledning inte var helt ok så de försvann.

Matte tänker låta mig träffa Totte igen nästa löp. KUL KUL . Jag gillar ju hanar när jag är på G.

1. apr, 2019

Inget april skämt!!

Jag var på ultraljud i dag. det fanns inga alpar i magen. Jag ska tillbaks på måndag nästa vecka för att se om det ev. är en där inne. Min loivmoder var förstorad. Så det kan ha funnits smått där inne. Matte är jätte ledsen. Hon ville så gärna ha lite smått här hemma.

Bara tråkigheter som det ser ut.

Solen lyser och det är vår i luften. Vi har mycket snö och kallgrader på natten men på dagen är det plus.

Fåglarna kvittrar och det är ljut ute.,

Hoppas matte kan må lite bättre. Jag ska  ju paras igen med Totten. Men då blir det höst valpar.