Lunas blogg

16. feb, 2020

Hej VOV

Jag fäller nu massor. Så jag är snart påväg in i löp. Jag kommer paras detta löp!!! Ni får veta med vän när jag träffat honom.  Matte kan inte vänta hon  vill så gärna ha en valp från mig. Hon säger att jag eller Fanny ska få hennes sista berner tik som hopperligen ska gå i avel. Hon tänker nog avla på Perro också om nu BeautyPyret håller måtten. Vi får väl se hur det blir.

17. okt, 2019

Det har hänt en hel del här hemma.

Jag har löpt och även blivit parad. Märkligt det hela. Tog ett prog. prov på 8 dagen och matte fick svar att det låg på 34 vilket betyder parning snarast. Så vi fick kasta oss ner till hanen fast jag visste ju att det inte var tid. Min nya fästman var inte så där intresserad och jag ville inte alls. Matte trodde inte på värdet så hon åkte till en annan vet. och tog både utstryck och nytt prov. provet vissade 7 och utstrycket sa att det inte var tid alls. 

Matte blev lite arg för hon sa nör hon fick första värdet att det måste vara fel.  Vilklet det var!!

Tog nytt värde efter 8 dagar och då var det dags så då åkte vi ner. Parningen gick väl så där. Jag ville och ville. Men nu hoppas vi i alla fall på valpar i början av december.

Matte kände på mig igår. Hon hoppas så. 

Om två  veckor ska jag på ultraljud.  VOV VOV

9. aug, 2019

Matte väntar på att jag ska börja löpa så vi kan åka husbil ner över. Jag ska ju paras igen detta löp.

Matte jätte glad för det. 

Matte vill så gärna ha en valp efter mig, Så jag hoppas att det blir några denna gång.

Fanny ska ju paras i januari och det ska även Idun göra. Jag vet att matte helst vill  ha en valp från mig.

Jag ahr varit mycket hos Roland och Lisbeth denna sommar för att det har varit lite rörigt hemma med mycket folk och ny valp. 

Om jag får säja det själv får jag mer uppmärksamhet hos Roland och Lisbeth för där får jag allt jag pekar på. Inte trängas med Affi och Loppan. 

28. jun, 2019

Lycka! bara jag fick var med i husbilen med matte. Sova med henne är mmmm. Matte ska i väg och para igen så då delar hon ut oss hundar. Jag får så klart vara hos min bästa ROLLE.  Hoppas nu Idun blir dräktig så matte blir lite extra glad i hjärtat.

17. jun, 2019

Hej

Nu ska jag berätta något som jag tycker är roligt. Jag ska få följa med Lisbeth och Roland till Sveg till deras stuga i skogen. Ella kommer också dit med sin matte och husse.

Loppan och Affi får stanna hemma vov vov på dom.

Den 30 har vi hund träff igen i Orsa. Då ska jag träna igen. Sist gick det ju inte så jätte bra. Matte hadde fel skackel. Den var för trång för mig.