8. maj, 2018

8 maj 2018

Hej jag heter Luna fast jag har namnet Rullgardina från början. Jag har fått flytta hem till kenneln igen. Matte var uppe i Nord Norge och hämta mig. Min underbara familj ville att jag skulle få lite fler berner kompisar och lite mer träning. Det känns lite konstigt att  vara med så många andra berner och inga barn och inga får. Jag har det fint de andra tikarna tyckte att jag var helt ok.

Det var en jätte lång resa hem till mitt nya gamla hem. Det tog en och en halv dag. Jag fick sova på hotell och sova i bilen många många timmar.

I dag har jag varit hos veterinären i Norge för att se om jag hade fina armbågar och höfter och det tyckte AC men vad Skk säger är ju en annan fråga.

Matte sover hos mig på golvet. Första natten när vi kom hem kloclan tre på natten fick jag och matte sova nere men natten som var sov vi uppe hos de andra.

Matte tänker anmäla mig till inoff i Hedemora och off i Leksand. Hon tycker att jag är jätte fin och trevlig.

Jag har redan börjat träna för utställning. Jag ska stå i stället för att sitta när jag får godis, sen tittar matte på mina tänder. Vi springer också så jag ska trava fint. Matte tycker att jag är jätte duktig! De ni