28. jun, 2018

28 juni

10 dagar har gått!

Nu ska jag försöka skriva vad som hänt. Loppan har ju skrivit en del s ni kan även läsa på hennes blogg. Midsommaren blev kall och blåsig och regning. TYPISKT!

Emelie med familj var här jag tror hon börjar gilla mig. Loppan syrran är bra sur på mig. Flyger på mig när hon kan. Men matte blir jätte arg på henne. Så det känns ganska bra när jag får stöd av alla.

Jag brukar sova med Ella och Ronja. Det är lugnare där inne för vi är ju bara två hundar. I mattes rum är de ju fyra hundar som ska upp och ner i sängen.

Jag fick ta en dusch i går för jag ska på utställning igen. Denna gång ska jag och Kasper till Alfta. Ronja skulle också ha varit med oss men hon har lite svårt med höger bakben. Ronja var hos vet. i Norge i tisdags men de hitta igent fel på henne, mer än att hon hade dplig känsel i benet. de kunde inte hitta varför. Arven var med till vet. Hon fick operera bort en bröstvårta som hade börjat växa lite för mycket. (fem stygn fick hon) Även lilla Cornelia Effes dotter skulle med och ställas i valpklass men hon har sprungit in i ett träd och fått revbensfraktur. TYPISKT de skulle bli hennes första utställning.

I morgon bär det av med husbilen! Hoppas hoppas att jag travar fint.