6. jul, 2018

6 juli

Det blev ett nytt VG på utställningen. Denna gång hade jag för smalt ansikte. Alltid är det något de ska slå ner på. Det var i alla fall jätte mysigt i Alfta.

Jag är en fena på att stjäla mat. Snabb! Maten är bara borta plötsligt. Den är i min mage. Nu sa matte att jag måste banta. Jag tar ju även övriga flockens mat då och då. Smart är jag.

Jag har fått en snygging att para mig med i september. Båda två är vi nybörjare så vi får se hur det går.

Mormor är helt knäpp just nu hon bäddar sönder allt täcken kuddar lakan och trädgården blir full av jätte stora hål som hon tror att hon ska ha valpar i. Hon är ju snart 11 år hon borde väl förstå att hon är för gammal för att få valpar.  Hon flåsar hela natten så matte inte får sova.

Jag  har varit med matte på jobbet på kanslit på golfbanan. Ni ska veta vad folk tycker att jag är fin!!!!

Idag kommer de 8 till som ska bo här i huset. Det är husses barnbarn mm. Ingen av de som kommer är vana med oss hundar. Hoppas allt går bra och att de inte är för rädda för oss.  Matte är lite orolig för att det ska bli lite rörigt med så mycket folk. 12 med två ben och 6 med fyra ben.

Måndag näst nästa vecka kommer det fjortonstycken ovana. ( två av dessa är faktiskt vana).

På söndag ska vi = Arven, Kasper, Fanny som bor på foder och jag på en liten utstälning i Särna. Kul att få träna igen. se bilden in till vi väntar på att få komma in för att få frukost av ELLA