1. dec, 2018

1 december

Bara 24 dagar kvar till julafton. De ni.

Jag har fått ett nytt namn RETSTICKAN. Jag tar husses skor och springer ut med dom och retas. Ni kan inte ta mig. Ni kan inte ta mig.

Den 19 november flyttade Heffe in till oss igen. Han har fått våteksem överallt och måste behandlas fler gånger om dagen och få massa medicin. Sen får han gå omkring med en dumstrut på huvudet så han inte kan klia sig. Han är lite konstig för han är jätte kär i Loppan men det är ju inte hon som löper det är ju gamla Arven som gör det. Men det har han inte fattat. Förra måndagen konstaterades att han nog fått rävskabb och därav alla våteksem. FY då nu kanske vi alla får rävskabb. Det vill jag inte ha. Han ska flytta hem igen på måndagen den 3 för då har nog allt läkt. Om inte får han stanna en vecka till.

Det är inte bara Heffe som är kär i Loppan det är även Kullerbyttan Kasper. Kasper är lite klumpig av sig och far fram som om han var en valp. Det gör Loppan och jag också. Vi är snart fem år på pappret men i huvudet är vi nog bara ett.

Jag kommer nog börja löpa i slutet av januari. Tänk om det blir kaos om alla börjar löpa samtidigt. Idun, Fanny och jag. Och tänk om vi blir dräktiga alla tre. Matte ska i alla fall para oss. Hon har ju inte haft valpar sen 2015 i juni och då fick hon ja bara lilla Minna