30. dec, 2018

30 december

Jag har mycker mer att berätta än syrran Loppan. Jag fick ju vara med på sista träffen med sennen klubben tllsammans med både Kasper och Heffe.  Men innan dess hade jag varit lite olydig och ätit på en pinne i skogen och fått in en sticka i halsen så att det blivit lite inflamation. jag fick åka till veterinären och hon leta efter stickan i såret men den fanns inte där. Jag fick antibiotika och skulle äta lite smärtstillande. Jag känner inte så mycket av såret i halsen.

Efter träffen med sennen klubben så fick jag en böld på bak på halsen och fick åka till veternären igen. Då hade det blidas en fistel från såret i halsen. Bölden var fylld med vätska så nu får jag gå med dränage. Tre stor hål med slangar i. Jag kan inte ha halsband utan har sele och de gör att jag är dubbelt så stark. OCH JAG DRAR!!

Den 27 dec. var jag åter hos veternären som tog bort dränagen och sydde några stygn där dränagen suttit och så fick jag mina tänder rengjorda. Kasper var också där och gjorde rent tänderna han fick även operera bort sina sporrar. De var i vägen i snön och blödde ofta. Affi fick också sina tänder rengjorda. Arven och syrran loppan var också med men de får komma tillbaks för matte skulle börja jobba så de hanns inte med.

Jag är pigg som en nötkärna och ganska olydig. Drar och busar och vill var högst i rangen.