Beauty blogg

23. maj, 2020

Jag lär mig snabbare en matte!!

6. maj, 2020

Tiden går så fort! Jag har blivit ett år och en månad.

Under det nya året har et hänt en hel del. Fanny min bästa hundkompis har flyttat hem. Vi är som helan och halvan och vi är oftast tillsammans. Alla promenader gör vi tillsammans och vi är alltid ute tillsammans.Det har varit mycket folk här i huset. Från vecka 7 och fram till den 12 april har vi haft extra folk i huset. Det har varit mattes barn och barnbarn. Innan dess  var Hanna här husses dotter. Hon hade en kompis med sig.

Nu är det extra tomt för det går ett virus som heter corona och matte och husse som är i riskgrupp får inte träffa varken barn eller barnbarn. Matte får inte ha hundträningar. Konstigt konstigt.

Vi har fortfarnde massor av snö i backarna och jag älskar snö. Jag blir totalt galen! Det är ju fruset vatten. Hel roligt att hoppa och gräva i. Matte blir ganska trött på mitt farande i kopplet, även Fanny börjar titta lite snett på mig när jag far runt.

Nu hoppas jag på att vi snart kan gå på golfbanan så jag får jaga golfbollar.

29. dec, 2019

Tiden går så fort. Mattes dator vill inte jobba som hon vill så det  har inte gått att skriva på min blogg.

Jag har blivit stor 13 kg och leker med alla jag kan. Det har vairt jul med mycket folk i huset och jag har varit på promenad i Mora den 1 decmeber med massa Berer. Jätte kul. 

Matte bada mig och gjorde mig fin för att jag skulle ställas i Mora den 28 men hon blev inte tillräkligt frisk för att orka köra de 20 milen dit och sen hem igen.

Vi har massor av snö och jag älskar det.