Beauty blogg

25. jun, 2022

Tiden går så fort. Matte har nästa slutat att jobba med våran hemsida!! TRÅKIGT!

Två av mina valpar är fortfarande hemma. Hoppa att Lilla My ska få ett nytt hem. 

Jag har varit på  utställningar. Vänersborg där blev jag bästa tik i öppenklass och fick CACIB. Sen ar jag i Leksand på specialen där fick jag excellent utan placering.

Jag rymmer i ibland uti sjön. Simmar omkring tills matte och husse är jätte oroliga.

Matte ska ställa mig några gånger till i sommar och hon hoppas på att hitta en fn hane till mig nästa år.

30. apr, 2022
30. apr, 2022
30. apr, 2022

Vov. Nu har det gått 6 veckor sen mina små kom till värden. De växeer så det knakar. Alla tre har fått namn,  Sniff en brun hane med svans och vitt teckning, Mymlan utan svans hon är svart med vit teckning, sen Lilla My som är svart med vit teckning och en kort svans. Mymlan ska flytta till Tällberg när hon blir 10 veckor hon ska vara på  foder och kommer kallas för Ella. Lilla My och Sniff har inte fått några hem som matte vill ha så de får kanske stanna tillsvidare. 

Småttingarna har fått flytta ut i allrummet i den stora röda hagen. De lever rövare och matte säger att de är mycket vildare en berner valpar. Jag försöer få dem att sluta dia men det är inte lätt. Matte försöker få dem att äta uppblött foder. Jag vill gärna äta upp deras mat.

19. mar, 2022

Nu har det hänt. Jag har fått tre valpar. Det var ju fler på ultra ljudet men några var tydligen inte ok så de är borta. Jag fick en kille som är brun och med långsvans och två tikar som är svarta med korta svansar. Alla har lite vitt tekning.

Jag är en jätte bra mamma säger matte. Lite ovant är det att komma ihåg att slicka de små i baken stup i kvarten.

Jag hade så mycketmjölk när de kom så allatre fick paltkoma. Skrek helanatten nästan. Matte fick komma och hjälpa mig. vov från valplådan