Beauty blogg

29. dec, 2019

Tiden går så fort. Mattes dattor vill inte jobba som hon vill så det  har inte gått att skriva på min blogg.

Jag har blivit stor 13 kg och leker med alla jag kan. Det har vairt jul med mycket folk i huset och jag har varit på promenad i Mora den 1 decmeber med massa Berner. Jätte kul. 

Matte bada mig och gjorde ig fin för att jag skulle ställas i Mora den 28 men hon blev inte tillräkligt frisk för att orka köra de 20 milen dit och sen hem igen.

Vi har massor av snö och jag älskar det.

10. nov, 2019

Nu har det gått nästan en månad och jag har varot på valpkurs två gånger och på agulity lek.

Jag börjar bli ganska kavat bland andra hundar.

Snön har kommit och jag bara älskar den men när det var 17 minus ville jag inte gå ut.

 

17. okt, 2019

Jag blir bara större och stötte nu väger jag 12 kg. Börjar trotsa matte en hel del. 

Jag  har varit på utställningsträning. den 13 oktober med Kricko. Lite läskigt var det med de andra hundarna men inte människorna. Det var en finsklapphund som skällde så både jag och matte fick ont i huvudet. Jag blev mindre rätt efter ett tag och sen gick det riktigt bra.

Den 14 åkte vi till Stockholm för att husse skulle byt höft. De andra hundarna här hemma fick åka till Hofors.

Vilken hämska stad! Folk över allt, hundar över allt, massor av flyplan som bullra, bilar som tutar och låter och en arbetsplats med borrar mm.

Matte tyckte det vaar nyttigt för mig att vara i Storstan.

Jag gjorde även lite bus bet sönder min fina rosa bur på två ställen. Näten var ganska lätta att riva i små bitar. Nu får matte jobb att försöka laga den. Hon köper nog en ny stålbur till mig att ha i bilen. Den gamla är nog inte så bilsäker så det var därför jag bet sönder den;)

Jag fick två nya hundkompisar. Jag träffa också en Perro som var 16 månader. Hon likna min mamma. Men jag gilla inte henne för hon morrade då hon ville leka . Jag förstod inte det språket. 

Hemma igen. 

Här fortsatte jag att vara busig. När matte packa ur bilen och stäng in oss i köket med valpgrinden 70 cm hög. Var jag plötsligt ute på gården. Jag bara hoppa över lätt som en plätt. Så nu är det dörrar som gäller fast jag har sett att det finns handtag och dessa går att hoppa på.

9. okt, 2019

Tiden går så fort! Det har hänt så mycket. 

Läs under Lunas blogg.

Matte och husse har blivit med torp. Kul för där finns vatten. Så jag hittar på alla knep att få bada. Trots att de täcker för och gör stängsel hittar jag ner till vattent och tar mig ett bad. Sist jag bada var det minusgrader. 

Här uppe har vi fått snö! Himla kul!!

Loppan och jag har blivit bästa lekkompisar vi jagar varandra och hon tar om kull mig i snön. 

Affi tycker att vi är ganksa jobbiga.

1. sep, 2019

Trist väder!

Nu börjar jag bli ganska kavat. Jag springer över hela vår gård. Den är stor och jag försvinner balnd träden och gräset. Matte och husse börjar bli oroliga att jag ska rymma under staketet.

Matte har tagit en röngenbild på min lilla svans. Jag hade tre till fyra kotor. Ha ha där fick de som inte trodde jag hade någon.

Snart är jag 5 månader. 

Sover hela nätterna och är jätte duktig.