Beauty blogg

17. okt, 2019

Jag blir bara större och stötte nu väger jag 12 kg. Börjar trotsa matte en hel del. 

Jag  har varit på utställningsträning. den 13 oktober med Kricko. Lite läskigt var det med de nadra hundarna men inte människorna. Det var en finsklapphund som skällde så både jag och matte fick ont i huvudet. Jag blev mindre rätt efter ett tag och sen gick det riktigt bra.

Den 14 åkte vi till Stockholm för att husse skulle byt höft. De andra hundarna här hemma fick åka till Hofors.

Vilken hämska stad! Folk över allt, hundar över allt, massor av flyplan som bullra, bilar som tutar och låter och en arbetsplats med borrar mm.

Matte tyckte det vaar nyttigt för mig att vara i Storstan.

Jag gjorde även lite bus bet sönder min fina rosa bur på två ställen. Näten var ganska lätta att riva i små bitar. Nu får matte jobb att försöka laga den. Hon köper nog en ny stålbur till mig att ha i bilen. Den gamla är nog inte så bilsäker så det var därför jag bet sönder den;)

Jag fick två nya hundkompisar. Jag träffa också en Perro som var 16 månader. Hon likna min mamma. Men jag gilla inte henne för hon morrade då hon ville leka . Jag förstod inte det språket. 

Hemma igen. 

Här fortsatte jag att vara busig. När matte packa ur bilen och stäng in oss i köket med valpgrinden 70 cm hög. Var jag plötsligt ute på gården. Jag bara hoppa över lätt som en plätt. Så nu är det dörrar som gäller fast jag har sett att det finns handtag och dessa går att hoppa på.

9. okt, 2019

Tiden går så fort! Det har hänt så mycket. 

Läs under Lunas blogg.

Matte och husse har blivit med torp. Kul för där finns vatten. Så jag hittar på alla knep att få bada. Trots att de täcker för och gör stängsel hittar jag ner till vattent och tar mig ett bad. Sist jag bada var det minusgrader. 

Här uppe har vi fått snö! Himla kul!!

Loppan och jag har blivit bästa lekkompisar vi jagar varandra och hon tar om kull mig i snön. 

Affi tycker att vi är ganksa jobbiga.

1. sep, 2019

Trist väder!

Nu börjar jag bli ganska kavat. Jag springer över hela vår gård. Den är stor och jag försvinner balnd träden och gräset. Matte och husse börjar bli oroliga att jag ska rymma under staketet.

Matte har tagit en röngenbild på min lilla svans. Jag hade tre till fyra kotor. Ha ha där fick de som inte trodde jag hade någon.

Snart är jag 5 månader. 

Sover hela nätterna och är jätte duktig.

20. aug, 2019

VOV nu har jag varit i Sverige i en hel månad. Tiden går så fort. Sover hela nätterna. Kissar och bajsar när jag vaknar ute. Sen händer det att jag misslyckas under dagen kissar ibland på matterna. Jag är ganska orädd av mig. 

I söndags var jag på min första utställning. Det gick jätte bra. Först var det lite läskigt med så mycket olika hundar. Jag blev van ganska snabbt.  Domaren verkligen älskade mig!!!! Jag gilla henne också.

Torsdagen den 15 var jag på lite tränning. Frida som ver trännare tyckte om mig också. Jag var jätte duktig!!! Träna tunnel och lite slalom.

9. aug, 2019

I morse halta jag inte! Toppen! 

MEN

Efter det att jag varit ute på promenad ( koppel träning) så blev jag över glad när jag kom hem igen. Sprang som en torped in i rummet, rakt in i pernilla pallen. OCH ! Skada mitt högra fram ben igen. Så nu haltar jag åter igen. Matte är förtvivlad. 

Jag är ju en raket utan stop knapp.

Mina Berner syrror börjar gilla mig mer och mer. Jag måste dock hålla mig i skinet så jag inte hoppar på dem för mycket för då fräser de åt mig.