17. okt, 2019

17 oktober

Jag blir bara större och stötte nu väger jag 12 kg. Börjar trotsa matte en hel del. 

Jag  har varit på utställningsträning. den 13 oktober med Kricko. Lite läskigt var det med de andra hundarna men inte människorna. Det var en finsklapphund som skällde så både jag och matte fick ont i huvudet. Jag blev mindre rätt efter ett tag och sen gick det riktigt bra.

Den 14 åkte vi till Stockholm för att husse skulle byt höft. De andra hundarna här hemma fick åka till Hofors.

Vilken hämska stad! Folk över allt, hundar över allt, massor av flyplan som bullra, bilar som tutar och låter och en arbetsplats med borrar mm.

Matte tyckte det vaar nyttigt för mig att vara i Storstan.

Jag gjorde även lite bus bet sönder min fina rosa bur på två ställen. Näten var ganska lätta att riva i små bitar. Nu får matte jobb att försöka laga den. Hon köper nog en ny stålbur till mig att ha i bilen. Den gamla är nog inte så bilsäker så det var därför jag bet sönder den;)

Jag fick två nya hundkompisar. Jag träffa också en Perro som var 16 månader. Hon likna min mamma. Men jag gilla inte henne för hon morrade då hon ville leka . Jag förstod inte det språket. 

Hemma igen. 

Här fortsatte jag att vara busig. När matte packa ur bilen och stäng in oss i köket med valpgrinden 70 cm hög. Var jag plötsligt ute på gården. Jag bara hoppa över lätt som en plätt. Så nu är det dörrar som gäller fast jag har sett att det finns handtag och dessa går att hoppa på.