6. mar, 2022

6 Mars 2022

Jag blir rundare och rundare. Tröttare också! På promenaden i går ville jag vända redan uppe i . skidbacken och gå hem.  Sover en del och äter fler gånger om dagen. Det finns mycket mjölk i mina juver och matte har känt hur det rör sig i min mage. 

Matte har gjort en helt ny valplåda till mig men i den vill jag inte vara. Ligger mycket hellre i mattes säng. Matte tycker att jag ska öva att vara lite i valplådan för hon vill inte ha valpar i sin säng.  Det ska vi nog bli två om. Det är jag som bestämmer i det här huset just nu.

Matte har lite svårt att beräkna när jag ska föda. Normalt brukar man räkna från första parningsdagen och då är jag på 54 dagen i dag men räknar vi från sista är jag bara på 51. Jag tror hon har fått sig en läxa. Även om det står i alla böcker att ma bör para med någon dags mellenrum så har hon aldrig gjort det med sina Berner. Jag fick ju tre parningar och  jag kunde nog tänkt mig några fler om jag fått bestämma. Matte säger att det var fantastiska parningar och det var även Nellies som hon para två veckor efter mig