Beauty blogg

2. aug, 2020

Tiden går så fort.

Matte och jag var iväg och para Fanny före midsommar. Efter det åkte vi till torpet några dagar sen upp till fjället igen. 

Åter ner till torpet för att fira matte. Vi torpet har matte satt upp massor av hinder till mig som jag tränar på . Höjdhopp, hopp igenom ring, tunnlar. Matte tycker attt jag är jätte duktig. Roligast är att träna med Elias. Det är mattes barnbarn.  Det går mycket bättre då.

Matte har tagit Hd röntgen på mig hon blev ledsen när det visade sig att jag har C på båda höfterna. Men hon sa att hon kommer försöka avla på mig i alla fall. I Finland får man avla på D. 

Matte har smsat med Marika där jag är köpt hon tyckte också att jag skulle avlas på för att jag har så fint temperament.  Så det blir MH test eller BPH i vår när jag blivit 2 år. 

Matte har fått hjälp att klippa ner mig helt jag fick bara ca 5 mm kvar av min fina päls. Inte kul jag fryser ju nu. Fast jag torkar ju fortare efter alla mina bad i sjön vid torpet.

 

20. jun, 2020

Nu är jag en stor flicka jag löper för fösta gången. Jag börja löpa den 10 juni.

 

23. maj, 2020

Jag lär mig snabbare en matte!!

6. maj, 2020

Tiden går så fort! Jag har blivit ett år och en månad.

Under det nya året har et hänt en hel del. Fanny min bästa hundkompis har flyttat hem. Vi är som helan och halvan och vi är oftast tillsammans. Alla promenader gör vi tillsammans och vi är alltid ute tillsammans.Det har varit mycket folk här i huset. Från vecka 7 och fram till den 12 april har vi haft extra folk i huset. Det har varit mattes barn och barnbarn. Innan dess  var Hanna här husses dotter. Hon hade en kompis med sig.

Nu är det extra tomt för det går ett virus som heter corona och matte och husse som är i riskgrupp får inte träffa varken barn eller barnbarn. Matte får inte ha hundträningar. Konstigt konstigt.

Vi har fortfarnde massor av snö i backarna och jag älskar snö. Jag blir totalt galen! Det är ju fruset vatten. Hel roligt att hoppa och gräva i. Matte blir ganska trött på mitt farande i kopplet, även Fanny börjar titta lite snett på mig när jag far runt.

Nu hoppas jag på att vi snart kan gå på golfbanan så jag får jaga golfbollar.